Spring naar bijdragen

Nieuw in de bioscoop vanaf 31-10 en 01-11


Eater

Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  504
  • Waardering:   78
  • Prestatiepunten:  12870
  • Dagen gewonnen:  27
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Windows


27bdde1.jpgAbsolution
Een verouderde gangster, gevangen in de schaduwen van zijn verleden, besluit eindelijk zijn kinderen weer te zoeken. Terwijl hij zijn fouten recht probeert te zetten, merkt hij al snel dat de onderwereld hem niet zomaar zal laten ontsnappen. De adrenaline giert door zijn lijf wanneer hij een gevaarlijk spel speelt, balancerend tussen de liefde voor zijn gezin en de drang van zijn criminele verleden. Elke stap die hij zet, kan het verschil maken tussen verlossing en ondergang. Terwijl oude vijanden zich verzamelen en nieuwe bondgenoten zich aandienen, wordt het een race tegen de klok. Zal hij zijn kinderen kunnen redden van het leven dat hij hen heeft proberen te ontzeggen, of zal zijn duistere verleden hen ook in zijn val meeslepen? De spanning stijgt, en de strijd om een tweede kans begint nu!

--------------------------------------------------------------------------------------------------

2733ddd.jpgTerrfier 3
Art the Clown staat op het punt om de onschuldige bewoners van Miles County in een nachtmerrie te storten terwijl zij vredig in slaap vallen op kerstavond. De lucht is gevuld met de geur van versgebakken koekjes en de klanken van vrolijke kerstliedjes, maar onder deze schijnbare sereniteit schuilt een duistere dreiging. Terwijl de sterren aan de hemel fonkelen, sluipt Art in de schaduw, klaar om zijn gruwelijke spel te spelen. Zijn sinistere lach weerkaatst door de stille straten, en de nachtrust van de bewoners wordt al snel verstoord door angstaanjagende gebeurtenissen. Niemand is veilig voor zijn wrede streken, en de magie van Kerstmis verandert in een huiveringwekkende strijd om te overleven. Bereid je voor op een onvergetelijke nacht vol spanning, want Art de Clown heeft zijn zinnen gezet op Miles County. De feestvreugde maakt plaats voor chaos!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

274a4ad.jpgAnora
Anora, een jonge sekswerker uit Brooklyn, komt in een opwelling in het huwelijksbootje met de charismatische zoon van een oligarch. Hun liefde lijkt als een sprookje, maar wanneer het nieuws de Russische elite bereikt, begint hun droom te wankelen. De ouders van haar echtgenoot, machtige en invloedrijke figuren, zetten koers naar New York met één doel: het huwelijk annuleren. Terwijl de spanning oploopt en de stadslichten flitsen, moet Anora vechten voor hun liefde. Zal ze de obstakels overwinnen en haar sprookje waarmaken? De klok tikt, en de wereld om hen heen lijkt te imploderen. De vraag is: kan ware liefde de onwrikbare machtsstructuren van de oligarchen weerstaan? Het avontuur begint nu!


-----------------------------


2756ecf.jpgWaarom Wettelen
De dood van Christine en de beslissing om haar te begraven in Acanda brengen een golf van onverwachte familiegeheimen aan het licht tijdens de reis naar haar laatste rustplaats. Terwijl de stoet zich een weg baant door schilderachtige landschappen, ontvouwen zich intriges en onthullingen die de familiebanden op de proef stellen. Elk lid van de familie blijkt zijn eigen geheimen te verbergen, van vergeten liefdes tot schokkende waarheid die generaties overspant. De spanning stijgt naarmate ze dichter bij Acanda komen, waar de geheimen zich als een schaduw over de begrafenis zullen werpen. Wat begon als een droevige reis verandert in een spannende zoektocht naar de waarheid, waarbij elke bocht in de weg nieuwe onthullingen met zich meebrengt. De vraag is: kunnen ze de geheimen voor altijd begraven, of zal de waarheid hen achtervolgen, zelfs in de dood?

------------------------------------------------------------------------------------------------------
27ee82e.jpgParadijs
Op de dag dat zijn vriendin hun baby bij hem achterlaat, wordt Noah (16) onverwacht in de wereld van volwassenheid geworpen. In een staat van ontkenning springt hij op zijn motorfiets om hun zoontje terug te brengen. Wat begint als een vluchtige rit om te ontsnappen, verandert al snel in een spannende reis vol ontdekkingen. Terwijl de wegen onder zijn wielen voorbijrazend, beseft hij dat deze reis meer is dan alleen een rit; het is een kans om de band met zijn kind te versterken. Elke bocht en elk obstakel dwingt hem om na te denken over wat het betekent om een vader te zijn. En terwijl de wind door zijn haren waait, groeit zijn begrip en acceptatie. Dit avontuur wordt niet alleen een weg naar verbinding, maar ook naar volwassenheid, waarbij elke kilometer hem dichter bij zijn nieuwe rol brengt.

-----------------------------------------------------------

277aac7.jpgApple Cider Vinegar
Het leven van wellnessgoeroe Belle Gibson was een fascinerende, maar ook schokkende reis. Met duizenden volgers op sociale media bouwde ze een imago op van een sterke vrouw die de strijd tegen kanker aan ging, waarbij ze haar 'genezing' zou danken aan zelfzorgtherapieën en gezonde levensstijlkeuzes. Haar inspirerende verhalen leken een lichtpuntje voor velen die met ziekte worstelden, maar het bleek allemaal schijn. In een onthullende bekentenis gaf ze toe dat haar strijd tegen kanker helemaal niet bestond. De waarheid kwam als een donderslag bij heldere hemel en liet haar fans en volgers met vragen en ongeloof achter. Het verhaal van Belle is een krachtige reminder dat niet alles wat we zien op sociale media echt is. Het roept ons op om kritisch te kijken naar wat ons wordt voorgeschoteld en ons eigen welzijn met oprechte aandacht te benaderen.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

273dbbc.jpg0000 Kilometre
Een telefoontje naar Izmir terwijl zij en Ege samen in Frankrijk wonen, draait hun leven volledig om. De stem aan de andere kant van de lijn beweert de onlangs overleden moeder van Izmir te zijn. Wat begint als een gewone dag, verandert in een wervelwind van emoties en geheimen. Izmir's hart slaat een slag over; kan dit echt zijn? Terwijl Ege haar steun biedt, komen er vragen naar boven die ze nooit durfden te stellen. Is dit een wrede grap of een kans om onafgemaakte zaken af te ronden? De spanning stijgt en de grenzen tussen leven en dood vervagen. Wat zal dit telefoontje onthullen? Een mysterie dat hen dwingt om de waarheid te confronteren en hun liefde op de proef te stellen. De wereld om hen heen lijkt stil te staan terwijl ze zich in een avontuur storten dat hun levens voorgoed zal veranderen.
-----------------------------------------------------------

278d69c.jpgJuror #2
Familie man Justin Kemp zit in een spagaat terwijl hij als jurylid in een spraakmakende moordzaak zit. Hij staat oog in oog met een moreel dilemma dat hem tot het uiterste drijft. De keuze die hij moet maken, kan niet alleen de uitkomst van de rechtszaak beïnvloeden, maar ook de levens van onschuldige mensen. Moet hij zijn geweten volgen en de waarheid onthullen, of zijn eigen belangen beschermen en de jury in een andere richting sturen? Terwijl de spanning toeneemt en de druk van buitenaf groeit, komt Justin steeds dichter bij een beslissing die niet alleen zijn leven, maar ook dat van de veroordeelde kan veranderen. Zal hij de juiste keuze maken of de schaduw van zijn twijfels laten zegevieren? De klok tikt en de waarheid wacht op hem, maar wie zal er echt winnen in dit dodelijke spel van recht en onrecht?
---------------------------------------------------------------------------------------

2728639.jpgSingham Again
Een nieuwe achtervolging staat voor de deur! In een eerbetoon aan het epische Ramayana, gaat Singham, samen met zijn dappere team, de confrontatie aan met een mysterieuze schurk die duistere plannen smeedt.
Terwijl de spanning oploopt, wordt de inzet persoonlijk: de vrouw van Singham is in groot gevaar.
Met elke stap die hij zet, onthult hij niet alleen de waarheid achter de sinistere vijand, maar ook de kracht van loyaliteit en moed.
In een adembenemende strijd tussen goed en kwaad, moet Singham zijn strategieën en vaardigheden inzetten om niet alleen
zijn geliefde te redden, maar ook de eer van zijn team te waarborgen.
Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol actie, intriges en onverzettelijke vastberadenheid.
Dit wordt een achtervolging die je niet wilt missen!

 

 

Op 01-11-2024 in de bioscoop

2763101.jpgBhooi Bhulaiyaa 3
In het levendige Kolkata komt Ruhaan (Kartik Aryan) naar voren als een onwaarschijnlijke held: een helderziende en sluwe oplichter. Met een flair voor exorcisme en een talent voor het verzinnen van niet-bestaande geesten, weet hij zijn tekortkomingen te verdoezelen. Wanneer prinses Meera zijn hulp inroept om het kasteel van haar familie te bevrijden van een beruchte geest, ziet Ruhaan zijn kans om flink te profiteren. Maar terwijl hij dieper graaft in de duistere geheimen van het kasteel, neemt de situatie een bizarre wending. Terwijl Ruhaan zich een weg baant door een labyrinth van intriges en mysteries, mondt zijn zoektocht uit in een komische en adrenalineverhogende rit in Bhool Bhulaiyaa 3. Bereid je voor op een rollercoaster van verrassingen, griezelige momenten en een overvloed aan vermaak!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2782c69.jpgHere
Een meeslepende generatieverhaal over families en de unieke plek die zij innemen in de wereld. Hier, waar liefde en verlies hand in hand gaan, en waar het gelach weerklinkt als een melodie van het leven, ontvouwt zich een betoverende reis. Dit verhaal onthult niet alleen de diepgewortelde banden die ons met elkaar verbinden, maar ook de uitdagingen die ons vormen. Terwijl de generaties voorbijglijden, worden geheimen en herinneringen doorgegeven als kostbare erfstukken. Elk hoofdstuk is een spannende ontdekkingstocht vol emotie, waar vreugde en verdriet samenkomen in een wervelwind van ervaringen. Laat je meevoeren in dit dynamische verhaal, waar elke pagina een nieuwe laag van de menselijke ervaring onthult. Een ode aan de kracht van familie en de onuitwisbare sporen die het leven nalaat. Duik in deze wereld vol hartstocht en ontdek wat het betekent om echt te leven!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 78
  • 504
  • 27
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...