Spring naar bijdragen

Voor wie de App Store van Apple liever niet gebruikt


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  494
  • Waardering:   76
  • Prestatiepunten:  12609
  • Dagen gewonnen:  26
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

platforms_decade__nx40vq96vqai_large_.jpg

 

Wie de Apple App Store liever de deur uitgooit, kan binnenkort zijn hart ophalen! Met de nieuwste bètaversie van iOS 18.2 kunnen Europese gebruikers de App Store eindelijk van hun iPhone verwijderen. En dat is nog maar het begin! Ook andere Apple-apps zoals Safari, Berichten en zelfs de Camera kunnen aan de kant geschoven worden. Dit alles dankzij de Digital Markets Act, die Apple en Google dwingt om hun concurrentie niet langer de nek om te draaien. Weg met de app-dwang, hallo vrijheid! De toekomst van je telefoon ligt in jouw handen!

Wie de App Store van Apple liever links laat liggen, kan binnenkort zijn of haar toestel bevrijden van deze app. Ja, je leest het goed! De procedure is zo simpel dat zelfs je grootouder het zou kunnen doen (als ze maar een beetje met technologie kunnen omgaan). Voor de avontuurlijke zielen onder ons die zich willen inschrijven voor de bètaversie van Apple's iOS, is het nu mogelijk om de update naar iOS 18.2 te installeren. En voor de Europese gebruikers is dit niet zomaar een update; het is een ware revolutie!

Waarom zo'n grote verandering? Wel, Apple moet zich houden aan de Europese regelgeving, en dat betekent dat ze zich moeten aanpassen aan de Digital Markets Act. En wat houdt dat in? Juist, voor het eerst kunnen gebruikers de Apple App Store van hun toestel verwijderen. Het lijkt wel alsof Sinterklaas vroeg is gekomen!

Maar daar stopt het niet! In de eerste bètaversie van iOS 18.2 kun je niet alleen de App Store aan de deur zetten, maar ook een heleboel andere voorgeïnstalleerde apps van Apple. Denk aan Safari, Berichten, Foto's, en zelfs de Camera-app! Ja, je leest het goed, de Camera-app – je kunt je iPhone nu echt minimalistisch maken. Eerder was het al mogelijk om de Agenda-app, de rekenmachine, Apple Music en de Notitie-app weg te gooien, maar nu gaan we echt los!

Deze verandering is een direct gevolg van de Digital Markets Act. Deze wetgeving vereist dat giganten zoals Apple en Google ruimte maken voor concurrentie op iOS en Android. En als onderdeel van deze veranderingen moeten fabrikanten het mogelijk maken om apps van derden als standaardapp in te stellen. Dus, als je altijd al die ene populaire app als je standaardbrowser wilde zetten, dan is dit je kans! En hey, dat betekent ook dat Apple zijn eigen apps niet meer als de heilige graal kan beschouwen door ze gedwongen te installeren.

Dus, als je altijd al het gevoel hebt gehad dat je iPhone volgepropt zat met ongewenste gasten, is dit het moment om schoon schip te maken. De toekomst van je toestel ligt in jouw handen – of beter gezegd, in je vingerafdruk! Maak je klaar om je iPhone helemaal naar jouw smaak te personaliseren. Vergeet niet, met great power comes great responsibility!

Dus, wat ga jij als eerste verwijderen? De App Store, of ga je nog een stap verder? De keuze is aan jou! Uiteindelijk draait het allemaal om vrijheid – de vrijheid om je toestel zo in te richten als jij dat wilt. Apple is misschien de grote speler, maar met deze veranderingen krijgen we als gebruikers eindelijk een beetje meer controle. En dat is reden tot juichen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 76
  • 494
  • 26
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...