Spring naar bijdragen

Week 44 26-10 t/m 01-11 Nieuwe stremingsdienst films en uk tv films


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  494
  • Waardering:   76
  • Prestatiepunten:  12609
  • Dagen gewonnen:  26
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

2482f13.JPGTom Papa Home Free
Dinsdag 29-10 Netflix


Tom, een man die de jaren met flair heeft doorstaan, vindt zichzelf terug in een lege nest. Zijn kinderen zijn het huis uit, maar samen met zijn vrouw besluit hij de jeugd opnieuw te omarmen. Met een sprankje ondeugendheid en een glimlach op hun gezichten, duiken ze in de herinneringen aan hun avontuurlijke verleden. Van spontane roadtrips tot danspartijtjes in de woonkamer, hun dagen zijn gevuld met plezier en gelach. Omringd door hun trouwe viervoeters, die altijd klaarstaan voor een avontuur, ontdekken ze de vrijheid van deze nieuwe levensfase. Het leven is een spel, en samen zijn ze de beste teamgenoten. Met elke herinnering die ze ophalen, creëren ze nieuwe momenten vol vreugde en liefde. Tom en zijn vrouw bewijzen dat het nooit te laat is om opnieuw te beginnen en samen te genieten van het leven!

 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

24a04ce.jpg

Midas Man
Woensdag 01-11 Prime Video


Op donderdag 9 november 1961 daalde een man genaamd Brian de trap af naar een kelder in Liverpool, en daarmee veranderde hij de wereld voor altijd. Wat begon als een gewone dag, transformeerde in een historisch moment dat de muziekgeschiedenis zou herdefiniëren. Terwijl hij de donkere ruimte betrad, weerklonken de klanken van een nieuwe creatie die de harten van miljoenen zou veroveren. Brian, met zijn passie en visie, legde de basis voor iets dat de tand des tijds zou doorstaan. Deze kelder, ooit slechts een opslagplaats, werd een broedplaats voor creativiteit en inspiratie. Het is verbazingwekkend hoe één enkele stap in de richting van het onbekende zo’n enorme impact kan hebben. Laten we deze dag vieren als het begin van een muzikale revolutie die ons nog steeds verbindt en inspireert, zelfs meer dan zestig jaar later!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

24cef3d.JPGMartha
Woensdag 30-10 Netflix


De film neemt je mee op een bijzondere reis door het leven van Stewart, met persoonlijke interviews waarin zij openhartig vertelt over haar ervaringen. Ze heeft haar archieven met ons gedeeld, vol met nooit eerder vertoonde foto's, brieven en dagboekfragmenten. Deze unieke inkijkjes onthullen niet alleen haar persoonlijke verhaal, maar ook de impact die ze op de wereld heeft gehad. Elk moment in de film laat je zien hoe haar passie en vastberadenheid de koers van de geschiedenis hebben veranderd. Laat je meevoeren door haar inspirerende leven en ontdek de vrouw achter de legende. Een hartverwarmende ervaring die je niet wilt missen!


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

24d9f81.JPGTime Cut
Woensdag 30-10 Netflix


Een middelbare scholier, genaamd Emma, vindt zichzelf plotseling terug in het jaar 2003. Terwijl ze probeert te begrijpen wat er is gebeurd, komt ze tot een schokkende ontdekking: een beruchte seriemoordenaar is actief en heeft haar zusje op zijn geweten. Vastbesloten om de geschiedenis te veranderen en haar zusje te redden, begint Emma aan een spannende reis vol avontuur en gevaar.
Met haar moderne kennis en een flinke dosis moed, gaat ze op zoek naar aanwijzingen en probeert ze de politie te overtuigen van het dreigende gevaar. Terwijl ze vrienden maakt en oude geheimen onthult, leert Emma niet alleen over de kracht van vriendschap, maar ook over de waarde van moed. Zal ze erin slagen om de moordenaar te stoppen en haar zusje een tweede kans te geven? Het avontuur is nog maar net begonnen!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

24f16c3.JPGThe Substance
Donderdag 31-10 Mubi


Een eens zo stralende beroemdheid voelt de druk van de tijd en besluit een gewaagd avontuur aan te gaan. Ze raakt betrokken bij de wereld van zwarte markten en ontdekt een geheimzinnig medicijn: een cel-replicerende substantie die haar tijdelijk transformeert in een jongere, verbeterde versie van zichzelf. Terwijl ze de voordelen van haar vernieuwde uitstraling geniet, komt ze erachter dat ware schoonheid niet alleen om uiterlijk gaat. Deze reis leert haar dat het om authenticiteit en zelfacceptatie draait. Met een frisse blik op het leven, omarmt ze haar verleden en kijkt ze vol vertrouwen naar de toekomst. De magie van het middel is tijdelijk, maar de lessen die ze leert zijn blijvend. Uiteindelijk ontdekt ze dat haar ware kracht schuilt in wie ze is, ongeacht de jaren die verstrijken.
------------------------------------------------------------------------------------------

24a6169.JPGLee
Vrijdag 01-11 Sky Premiere


Het verhaal van de Amerikaanse fotograaf Lee Miller is er één vol verrassingen en moed. Oorspronkelijk begon ze haar carrière als een succesvolle modefotomodel, maar tijdens de Tweede Wereldoorlog maakte ze een gedurfde wending. Als oorlogsverslaggever voor Vogue magazine bracht ze de grimmige realiteit van het front in beeld. Met haar camera legde ze niet alleen de verschrikkingen van de oorlog vast, maar ook de kracht en veerkracht van de mensheid. Lee's unieke blik en artistieke benadering maakten haar tot een pionier in de journalistiek. Haar foto's vertellen verhalen die ons raken en ons herinneren aan de impact van oorlog. Vandaag de dag wordt ze geprezen als een van de meest invloedrijke fotografen van haar tijd. Haar leven is een inspirerende reis van glamour naar de rauwe werkelijkheid, en het laat ons zien hoe kunst en journalistiek hand in hand kunnen gaan.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
242c080.JPGFreedom
Vrijdag 31-10 Prime Video


Laat je meevoeren door het fascinerende verhaal van Bruno Sulak, de 20ste-eeuwse Arsène Lupin. Geïnspireerd door waargebeurde gebeurtenissen, onthult deze meeslepende vertelling de avonturen van een man die de kunst van het stelen tot in de perfectie beheerste. Met een combinatie van charme, intelligentie en een vleugje mysterie weet Bruno niet alleen zijn slachtoffers te verrassen, maar ook de lezer te boeien. Zijn leven zit vol onverwachte wendingen en spannende escapades die je op het puntje van je stoel houden. Ontdek de wereld van deze moderne meester-dief, die met zijn unieke stijl en onconventionele methodes het leven van velen op zijn kop zet. Laat je inspireren door zijn verhaal en duik in een wereld waar niets is wat het lijkt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


240a80a.JPGArcadian
Zaterdag 26-10 Sky Hits


In een afgelegen boerderij, ver weg van de bewoonde wereld, vecht een vader samen met zijn tiener-tweelingzonen om te overleven. Terwijl de wereld om hen heen verandert in chaos, ontdekken ze de kracht van saamhorigheid en inventiviteit. Samen trotseren ze de uitdagingen die het leven op het platteland met zich meebrengt. Van het verbouwen van voedsel tot het bouwen van onderkomens, elke dag brengt nieuwe avonturen en lessen. In deze unieke situatie leren ze niet alleen over overleven, maar ook over de waarde van familiebanden en vriendschap. Hun hechte band wordt sterker naarmate ze samen obstakels overwinnen en vreugdevolle momenten delen. Dit verhaal is een hartverwarmende ode aan de veerkracht van de menselijke geest en de liefde tussen een vader en zijn zonen, die samen de eindeloze mogelijkheden van hun nieuwe leven ontdekken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

241f87c.JPGMoonage Daydreem  (David Bowie)
Zaterdag 26-10 Channel 4


Een betoverende filmreis die de creatieve en muzikale odyssee van David Bowie onthult. Van de visionaire filmmaker Brett Morgen, met goedkeuring van de Bowie-erfenis, neemt deze documentaire je mee op een unieke ontdekkingstocht door het leven van een van de grootste artiesten aller tijden.
Met een combinatie van nooit eerder vertoonde beelden, meeslepende muziek en persoonlijke verhalen, krijg je een intiem kijkje in de geest van Bowie. Ontdek hoe zijn vernieuwende ideeën en onstuitbare creativiteit de muziekwereld hebben veranderd en generaties hebben geïnspireerd.
Deze film is niet alleen een eerbetoon aan Bowie’s legendarische carrière, maar ook een viering van de kracht van kunst en zelfexpressie. Laat je meevoeren in de wereld van een icoon die de grenzen van de muziek verlegde en ons allemaal aanmoedigde om onze eigen unieke stemmen te vinden.


Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 76
  • 494
  • 26
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...