Spring naar bijdragen

Nieuw MacBook Air komt er sneller aan dan verwacht


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  504
  • Waardering:   78
  • Prestatiepunten:  12870
  • Dagen gewonnen:  27
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Windows

                        ios-18-release-date-launch (2).jpg

 

Apple staat op het punt om een spannende nieuwe fase in zijn productlijn te betreden met de lancering van de gloednieuwe MacBook Air, uitgerust met de revolutionaire M4-chip! Wat een opwindend vooruitzicht, want deze nieuwste versie van de Air verschijnt eerder dan we ooit hadden durven hopen. Maar dat is nog niet alles; hoewel de nieuwe MacBook Air ons in januari tot maart 2025 zal verassen, heeft Apple ook te kampen met vertragingen bij de lancering van een andere M4-chip computer. Dit alles komt van Bloomberg-journalist Mark Gurman, die vertrouwelijke informatie heeft ontvangen.
We verwachten dat Apple later deze maand zijn nieuwe MacBook Pro, iMac en Mac mini met de krachtige M4-chips zal onthullen. Het lijkt erop dat de MacBook Air in twee formaten zal verschijnen: een 13-inch en een 15-inch variant. Hoewel de nieuwe Air visueel veel zal lijken op zijn voorganger, belooft de M4-chip een sprongetje in prestaties, vooral als het gaat om AI-taken. Dit is een belangrijke stap voor Apple, dat zijn nieuwe Apple Intelligence-functies wil versterken.
De timing van deze lancering is werkelijk opmerkelijk! Apple is vastbesloten om zijn volledige Mac-lijn sneller dan ooit te upgraden naar deze nieuwe generatie chips, aangezien de M4-chips uitblinken in het verwerken van kunstmatige intelligentie. Dit betekent dat we ons kunnen verheugen op een ongelooflijke boost in snelheid en efficiëntie in al onze favoriete Apple-producten.
Helaas is er ook wat minder goed nieuws. Volgens Gurman heeft Apple de release van de high-end Mac Studio met enkele maanden uitgesteld. Deze desktopcomputer zal pas beschikbaar zijn na een belangrijke software-update die in maart gepland staat. Hierdoor kunnen we een lancering tussen maart en juni verwachten. Maar dat is niet het enige! Apple werkt ook aan een M4-versie van de Mac Pro, de duurste computer in hun assortiment. De exacte releasedatum hiervan is nog onbekend, maar het is zeker dat dit een product zal zijn dat de moeite waard is om te volgen.
En voor wie zich afvraagt wanneer we al deze nieuwe producten precies kunnen zien: Apple heeft aangekondigd dat ze deze week of volgende week nieuwe iMac- en MacBook Pro-modellen zullen onthullen! Ook wordt een vernieuwde Mac mini verwacht, die zijn grootste redesign in meer dan tien jaar zal ondergaan. De nieuwe Mac mini zal er zelfs uitzien als een Apple TV – hoe cool is dat?!
In plaats van een groots evenement in Apple Park om deze nieuwe Macs aan te kondigen, hebben ze gekozen voor een intiemer evenement volgende week in Los Angeles. Hier krijgen journalisten de kans om de nieuwe Macs zelf uit te proberen. Dit belooft een unieke ervaring te worden en het geeft een voorproefje van wat ons te wachten staat.
Kortom, de toekomst ziet er rooskleurig uit voor Apple-fans! Met de komst van de nieuwe MacBook Air en andere M4-chip modellen, kunnen we ons verheugen op een ongeëvenaarde gebruikerservaring en indrukwekkende prestaties. Bereid je voor op een golf van innovatie, want Apple is klaar om ons weer te verbazen!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 78
  • 504
  • 27
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...