Spring naar bijdragen

Apple Game store ?


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  479
  • Waardering:   74
  • Prestatiepunten:  12070
  • Dagen gewonnen:  26
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

App_Store_(iOS).svg.jpgApple begint steeds serieuzer te flirten met de wereld van gaming. Het lijkt erop dat het techbedrijf overweegt om een eigen gamewinkel op te zetten, los van de huidige App Store. Tot nu toe gold: wil je gamen, installeer Windows op je computer. Apple heeft historisch gezien niet bepaald de meeste aandacht aan gamers besteed, wat de meeste spelers ertoe heeft gebracht om resoluut voor een Windows-machine te kiezen. Maar laat je niet misleiden door deze geschiedenis, want Cupertino heeft zijn oog laten vallen op de digitale speelvelden.

De iPhone-fabrikant stopt niet alleen meer middelen in het verbeteren van de game-ervaring op zijn MacBooks, maar brengt ook een groeiend aantal games naar iPhones en iPads. Voorlopig vind je deze spellen nog in de App Store, maar dat zou weleens kunnen veranderen. Volgens de geruchten van 9to5Mac werkt Apple namelijk aan een gloednieuwe appwinkel die de strijd aanbindt met de Xbox Store. Het klinkt bijna als een spannend nieuw hoofdstuk in het Apple-verhaal!

Wat kun je verwachten van deze vernieuwde spelletjeswinkel? Welnu, de integraties zullen je doen verbazen! Het Game Center-profiel, compleet met al je achievements, uitdagingen en leaderboards, krijgt een VIP-plek in de winkel. Geen gedoe meer met het bijhouden van je progressie; alles is netjes binnen handbereik!

Stel je voor: je installeert een game vanuit de nieuwe winkel en voilà, je bent direct verbonden met de Apple-diensten. Chatten of bellen terwijl je je vijanden verslaat? Geen probleem! En wie weet, misschien verschijnen die spannende multiplayer-sessies zelfs in je iMessage-conversaties of FaceTime-gesprekken. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is Apple voor je: altijd met een verrassing in petto!

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Apple Arcade. Deze vernieuwde gamewinkel zou zich ook richten op het abonnementsmodel dat Apple aanbiedt voor een vast maandelijks bedrag. Voor de gamers onder ons betekent dit een schat aan spellen, direct beschikbaar om te installeren en te spelen. Geen gedoe meer met in-app aankopen of verborgen kosten – gewoon onbeperkt gamen!

Wanneer deze gamingwinkel precies zijn debuut zal maken, blijft nog een raadsel. Speculaties suggereren dat Apple het misschien in een toekomstige iOS 18-update zal integreren. Of moeten we nog even wachten tot iOS 19? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker: Apple houdt de gamewereld in de gaten en is klaar om zijn plaats aan de top te veroveren.

Dus, houd je controllers in de aanslag, want de toekomst van Apple gaming lijkt niet alleen veelbelovend, maar vooral ook ontzettend leuk te worden! Wie weet wat voor gamemogelijkheden er om de hoek wachten. Apple, we zijn klaar voor jouw volgende zet!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 74
  • 479
  • 26
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...