Spring naar bijdragen

Week 44 26 Oktober t/m 01 November de Nieuwe Series


Eater

Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  479
  • Waardering:   74
  • Prestatiepunten:  12070
  • Dagen gewonnen:  26
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

23829b0.jpgGeneration Z
Zondag 27-10 Channel 4
6 afleveringen

In Dambury gebeurt het ondenkbare: een chemische lekkage bij een zorgcentrum zet een ongekende strijd in gang. Oudere inwoners, aanvankelijk kwetsbaar, worden getransformeerd in een horde onverzettelijke vleeseters. Wanneer een van de tieners in de buurt wordt geconfronteerd met de verschrikkingen die haar eigen grootmoeder teisteren, verandert hun onschuldige wereld in een grimmige realiteit. Maar te midden van chaos, ontdekken deze jongeren een verborgen kracht in hun vriendschap. Samen strijden ze niet alleen tegen de dreiging van het virus, maar ook tegen de wanhoop die hen wil overmeesteren. Leren ze misschien dat zelfs in de donkerste tijden, de geest van hoop en samenwerking wonderen kan verrichten? Terwijl ze vechten voor hun toekomst, ontrafelen ze de waarheid: dat ware moed soms komt van de meest onverwachte plekken. Dambury wordt niet alleen een strijdtoneel, maar een symbool van hernieuwde vastberadenheid.

--------------------------------------------

238b1b3.jpgLioness - Serie 02
Zondag 27-10 Paramount+
8 Afleveringen


CIA-agent Joe staat aan de frontlinie van de strijd tegen terrorisme, maar haar grootste uitdaging ligt niet alleen in de missie, maar ook in het vinden van een evenwicht tussen haar persoonlijke en professionele leven. Terwijl ze geheime operaties uitvoert en onvoorstelbare risico's neemt, worstelt ze met de balans tussen de plicht en haar dierbaren. Haar vastberadenheid, veerkracht en toewijding maken haar niet alleen een onmisbare kracht binnen de organisatie, maar ook een inspiratie voor degenen om haar heen. Joe bewijst dat ware moed niet alleen gaat om de strijd zelf, maar ook om de relaties te koesteren die ons menselijk maken. Met elke overwinning leert ze dat de verbinding met de liefde en vriendschap die ze thuis achterlaat, de ware kracht vormt achter haar missie. Joe is niet alleen een operateur; ze is een symbool van hoop en vastberadenheid in een wereld die vaak chaotisch lijkt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
230cfd6.jpgThe Boy That Never Was
Dinsdag 29-10 Alibi
4 Afleveringen


Na de veronderstelde dood van hun zoon in een verwoestende aardbeving in Marokko, is de wereld van een echtpaar op zijn kop gezet. Hun verdriet is echter niet te temmen; in Dublin ontdekken ze een jonge jongen die onmiskenbaar lijkt op hun verloren zoon. Deze onverwachte ontmoeting ontketent een krachtige zoektocht naar de waarheid. Gestoeld op hoop en vastberadenheid, trekken ze door de straten van deze bruisende stad, gedreven door de wens om te begrijpen of hun droom werkelijkheid kan zijn. Hun reis wordt een inspirerend verhaal van veerkracht, liefde en onwrikbare moed. De zoektocht naar hun zoon blijkt niet alleen een zoektocht naar antwoorden, maar ook een ontdekkingstocht naar de diepere betekenis van familie en verbondenheid. Zo vindt hun verloren verleden misschien weer een weg naar huis.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
23cc60d.jpgChildren Of The Church Steps ( OS Quatro da Candelaria)
Woensdag 30-10 Netflix
4 Afleveringen

Douglas, Sete, Jesus en Pipoca vechten dagelijks voor hun overleven op de straten van Rio de Janeiro. Ondanks de uitdagingen die de rauwe werkelijkheid met zich meebrengt, koesteren zij een vurige hoop op een betere toekomst. Deze miniserie weeft adembenemende actiescènes en dromerige elementen samen in een meeslepende narratief, dat het leven in de uitgestrekte steden van Brazilië op verfrissende wijze belicht.
Met een achtergrond van hectisch stadsleven en ontberingen, laten de personages ons de kracht van veerkracht en solidariteit zien. Hun verhalen zijn niet alleen een reflectie van hun strijd, maar ook een bron van inspiratie voor velen. Terwijl ze de zware realiteit onder ogen zien, zijn het de dromen en de onderlinge band die hen drijven naar een betere morgen. Laat je meenemen in deze aangrijpende reis vol hoop en mogelijkheden!

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------


2304ee5.jpgThe Law According To Lidia Poet (La legge di Lidia Poët) - Serie 2
Woensdag 30-10 Netflix
6 Afleveringen


In het laat 19e-eeuwse Turijn staat Lidia Poët als een felle voorvechter voor haar rechten en dromen. Vastberaden vecht ze tegen de gevestigde orde, tegen beperkende normen en tegen de obstakels die een vrouwelijke advocaat in haar weg staan. Haar verlangen om de eerste vrouwelijke advocaat in Italië te worden, is onwrikbaar. Met elke stap die ze zet, toont ze niet alleen haar onverschrokkenheid, maar ook de kracht van doorzettingsvermogen en vastberadenheid. Lidia laat zich niet ontmoedigen door tegenstand; haar moed en onverzettelijkheid inspireren vrouwen om hun stem te laten horen en hun plaats in de samenleving op te eisen. Haar verhaal is een lichtend voorbeeld van hoe één vrouw met een onverzettelijke geest de geschiedenis kan veranderen. In haar strijd beperkt ze niet alleen zichzelf, maar opent ze de deur naar gelijkheid en rechtvaardigheid voor toekomstige generaties.

-------------------------------------------------
2355a2e.jpgWizzard Beyond Waverly Place
Woensdag 30-10 Disney +
10 Afleveringen

Justin omarmt de vergankelijkheid om ten volle te leven met zijn gezin. Het leven is kort, en hij wil elke kostbare seconde met hen delen. Maar dan verandert zijn wereld wanneer Alex Billie introduceert, een tovenaarsleerling op zoek naar begeleiding. Deze ontmoeting opent een nieuwe deur voor Justin, die niet alleen zijn wijsheid wil doorgeven, maar ook nieuwe levenslessen van Billie kan leren.
Samen beginnen ze aan een reis vol magie en ontdekkingen, waarbij Justin de schoonheid van mentor zijn herontdekt. Terwijl Billie zijn krachten ontwikkelt, leert hij Justin dat zelfs in de meest uitdagende tijden, er ruimte is voor groei en verbinding. Hun samenwerking wordt een bron van inspiratie, waardoor Justin beseft dat elke generatie zijn eigen magie en lessen met zich meebrengt. In deze samensmelting van levens en ervaringen groeit de liefde en de wijsheid verder dan de grenzen van de tijd.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
23a611d.jpgInspector Ellis
Donderdag 31-10 Channel 5
3 Afleveringen


Inspecteur Ellis en haar partner, rechercheur Harper, arriveren op het politiebureau met een onwrikbare vastberadenheid om moordzaken op te lossen. Ondanks dat Inspecteur Ellis soms wordt over het hoofd gezien als een zwarte vrouw, laat zij zich niet ontmoedigen. Haar onvermoeibare zoektocht naar gerechtigheid, gevoed door empathie en vastberadenheid, maakt haar tot een inspirerende figuur binnen het politiekorps. Met scherpe intuïtie en een groot hart staat zij voor de kwetsbaren, en zorgt zij ervoor dat elke stem, hoe klein ook, gehoord wordt. Samen met Harper vormt ze een onverslaanbaar team, dat niet alleen de waarheid onthult, maar ook hoop biedt aan degenen die het het hardst nodig hebben. In een wereld vol uitdagingen, blijft Inspecteur Ellis een baken van inspiratie, waarbij ze ons herinnert dat elke strijd voor rechtvaardigheid de moeite waard is.
-----------------------------------------------------------------------------



23e0b23.jpgThe Diplomat Serie 02
Donderdag 31-10 Netflix
6 Afleveringen

Temidden van een internationale crisis belandt de ervaren diplomaat Kate Wyler in een prestigieuze functie waarvoor ze zich niet helemaal toegerust voelt. Deze onverwachte wending stelt niet alleen haar carrière, maar ook haar huwelijk en politieke toekomst op de proef. Terwijl ze door de complexe wereld van diplomatie navigeert, ontdekt Kate onverwachte kracht in haar kwetsbaarheid. Ze leert dat leiderschap niet alleen gaat om expertise, maar ook om empathie en aanpassingsvermogen. Met elke horde die ze overwint, groeit haar vastberadenheid om de wereld een beetje beter te maken. Haar reis onderstreept dat zelfs in de meest uitdagende tijden, moed en veerkracht ons kunnen leiden naar ons ware potentieel. Dit is niet alleen een verhaal van strijd, maar ook van hoop en transformatie: een inspirerend voorbeeld voor iedereen die zijn of haar pad wil betreden in een wereld vol onzekerheid.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

2303f31.jpgMurder Mindfull
Donderdag 31-10 Netflix
10 Afleveringen


Een advocaat besluit deel te nemen aan een mindfulness-retraite om eindelijk de balans tussen werk en privéleven te herstellen. Hij hoopt te ontsnappen aan de stress en zich te verbinden met zijn innerlijke zelf. Maar tijdens deze reis naar zelfontdekking komt hij oog in oog te staan met zijn duistere verlangens. Wat begon als een zoektocht naar rust, wikkelt zich al snel in een netwerk van moord en misdaad. Terwijl hij zijn zen probeert te vinden, ontdekt hij de kracht van manipulatie en invloed, en wordt hij ongewild de meesterbrein achter een criminele organisatie. In plaats van innerlijke vrede te omarmen, laat hij zich meeslepen in een wereld van chaos. Deze transformatie van advocaat tot maffiabaas is een aangrijpende herinnering aan hoe kwetsbaar we zijn, zelfs tijdens de meest vreedzame momenten. Soms liggen onze grootste uitdagingen verborgen in de schaduw van onze diepste verlangens.
-------------------------------------------------------------------------------------

23c2656.jpgDon`t Come Home (Ya Klap Ban)
Donderdag 31-10 Netflix
6 Afleveringen

Een moeder en haar jonge dochter zoeken hun toevlucht in het vervallen familiekasteel, op de vlucht voor de chaos van de buitenwereld. Wat begint als een poging om tot rust te komen, verandert al snel in een mysterieuze reis vol onverklaarbare gebeurtenissen. De echo's van het verleden fluisteren geheimen, terwijl de kleine meid steeds dieper in de betoverde kamers verdwijnt. Haar nieuwsgierigheid leidt haar naar plekken waar de tijd lijkt stil te staan en de schaduwen dansen.

Toch is er hoop in het duister: de moeder, vastberaden en moedig, ontrafelt het verhaal dat het kasteel omhult. Ze ontdekt dat liefde de grootste kracht is, zelfs in de meest uitdagende situaties. Samen kunnen ze de verloren verbinding met hun verleden herstellen en de magie van de andere wereld omarmen. Want zelfs in de schaduw van de angst, schijnt altijd een sprankje licht.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 74
  • 479
  • 26
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...