Spring naar bijdragen

Android Gemini voortgang


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  479
  • Waardering:   74
  • Prestatiepunten:  12070
  • Dagen gewonnen:  26
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

android.JPG

 

Binnenkort zal Gemini je kunnen bellen en sms'en zonder dat je je telefoon hoeft te ontgrendelen. Google blijft de Gemini Live AI-assistent integreren in Android-telefoons, zodat deze zelfs wanneer je telefoon vergrendeld is, kan bellen en berichten kan versturen. Dit blijkt uit onuitgegeven code die door Android Authority is ontdekt, en deze update zal Gemini verder vestigen als de opvolger van Google Assistant.

Het bedienen van je telefoon terwijl deze vergrendeld is, is een kenmerkende eigenschap van Gemini Live. Je kunt al met de AI praten en vragen stellen wanneer je telefoon vergrendeld is, maar tot nu toe kon alleen Google Assistant berichten versturen of telefoongesprekken voeren zonder het apparaat te ontgrendelen. De nieuwe code suggereert dat Gemini deze functionaliteit ook zal krijgen.

Volgens de afbeeldingen in de code zal Gemini's instellingen een schakelaar bevatten waarmee je het mogelijk maakt om berichten te versturen of te bellen vanaf vergrendelde apparaten. Zodra deze optie is geactiveerd, kun je de AI vragen om iemand te sms'en of te bellen voordat je de telefoon ontgrendelt. Houd er echter rekening mee dat als je een reactie wilt zien met persoonlijke informatie, je de telefoon alsnog moet ontgrendelen als beveiligingsmaatregel.

De aantrekkingskracht voor gebruikers om Gemini te laten communiceren vanaf vergrendelde apparaten ligt in de handsfree werking, wat ideaal is wanneer je aan het rijden bent of met andere taken bezig bent. De ontwikkelingscode kondigt ook veranderingen aan in het uiterlijk van Gemini, waarbij de interface op verschillende manieren wordt vereenvoudigd. Zo zal het zwevende tekstvak verticaal uitbreiden zodat je alle tekst kunt zien, en zullen de Gemini-extensies per categorie worden gegroepeerd, waardoor ze gemakkelijker te vinden zijn. Ook zijn er minder voorbeeldcommando's per categorie; in plaats van drie is er nu maar één.

De upgrades die in de aankomende code zijn gevonden, zijn misschien niet revolutionair, maar ze geven wel aan hoe Google vooruitgang boekt met zijn AI-strategie, vooral als het gaat om het maken van Android tot het centrum voor de functies van Gemini. Terwijl de concurrentie met Apple en de lancering van Apple Intelligent toeneemt, zal Google in ieder geval experimenteren met alles wat de positie van Gemini op mobiele apparaten, groot of klein, kan versterken.

Het is begrijpelijk dat deze innovaties gebruikers meer vrijheid en gemak zullen bieden. In een wereld waarin we voortdurend in beweging zijn, kan het een opluchting zijn om te weten dat je niet altijd je telefoon hoeft te ontgrendelen om in contact te blijven. Of je nu aan het rijden bent, je handen vol hebt of simpelweg je telefoon even niet wilt gebruiken, Gemini zal je helpen om verbonden te blijven zonder extra moeite. Dit is niet alleen een stap vooruit in technologie, maar ook een stap vooruit in het verbeteren van de gebruikerservaring in ons dagelijks leven.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 74
  • 479
  • 26
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatste fotos

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...