Spring naar bijdragen

Week 42 19 Oktober t/m 25 Oktober de Nieuwe Series


Eater

Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  432
  • Waardering:   63
  • Prestatiepunten:  10568
  • Dagen gewonnen:  20
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Android

1664d1e.jpgBlackshore
Zaterdag 19-10 U&drama
6 afleveringen

In "Blackshore" volgen we DI Fia Lucey, een gedreven en ambitieuze detective, die door haar tragische verleden wordt achtervolgd – een verleden dat ze zorgvuldig verborgen houdt. Na een reeks beschuldigingen van "onnodig geweld" wordt Fia verbannen van haar adrenalineverhogende functie naar een afgelegen plattelandsgebied, angstaanjagend dicht bij haar geboortestad. Hier krijgt ze de taak om de mysterieuze verdwijning van een vrouw uit Blackshore te onderzoeken. Deze zaak dwingt de terughoudende Fia om oog in oog te staan met haar trauma en brengt haar terug in de schoot van een gemeenschap die wroegend de schaduwen van een verleden onder ogen moet zien. De stad, doordrenkt van geheimen en leugens, kan de onwelkome aandacht van haar eerdere zaak niet vergeten. Terwijl de klok tikt, moet Fia haar demonen onder ogen zien en de waarheid ontrafelen voordat het te laat is.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16ddcbd.jpgDi Ray
Zondag 20-10 U&Drama
6 Afleveringen

DI Ray speelt zich af in het bruisende Birmingham en volgt de intrigerende Rachita Ray, een politieagent uit Leicester. Wanneer ze een uitdagende zaak onder haar hoede neemt, wordt ze gedwongen om de confrontatie aan te gaan met een innerlijke strijd die haar leven lang heeft geduurd: de balans tussen haar Britse identiteit en haar Zuid-Aziatische erfgoed.
Terwijl ze de duistere geheimen van de stad onthult, komt Rachita niet alleen dichter bij de waarheid, maar ook bij zichzelf. Met elke aanwijzing en elke obstakel die ze overwint, wordt ze gedwongen om haar roots te omarmen en de kracht van haar culturele achtergrond te herontdekken. DI Ray is een spannende reis vol adrenaline, emotie en zelfontdekking, waarbij de grenzen van identiteit en loyaliteit op de proef worden gesteld. Een verhaal dat je op het puntje van je stoel houdt!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16d7fa4.jpgThe Franchise
Maandag 21-10 Sky Comedey
8 Afleveringen

In "The Franchise" volgen we de avonturen van een ondergewaardeerde filmcrew die vecht voor hun plek in een wrede en chaotische filmwereld. Deze komische serie onthult het verborgen tumult achter de schermen van superheldenfilms en stelt de prikkelende vraag: hoe wordt de cinematische worst eigenlijk gemaakt? Elke blunder heeft zijn oorsprong, en dat is waar het verhaal echt begint. Met een mix van hilariteit en absurditeit duiken we dieper in de bizarre wereld van Hollywood, waar creativiteit en chaos hand in hand gaan. Bereid je voor op een wild ritje vol verrassingen, omdat deze crew alles op alles zet om te bewijzen dat zelfs de meest geliefde helden ooit ook eens begonnen zijn als een vergeten idee. Ga mee op deze spannende reis door het hart van de filmindustrie, waar iedere flop een kans is om te groeien en te bloeien!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
167223c.jpgWhitstable Pearl
Maandag 21-10 AcornTV
3 Afleveringen

Na een ongebruikelijke carrièreswitch besluit Pearl Nolan, de eigenaresse van een lokaal restaurant, haar passie voor detectivewerk te omarmen. Met een achtergrond in politieopleiding, maakt ze de sprongetje naar het oprichten van haar eigen recherchebureau. Maar haar avontuur neemt een onverwachte wending wanneer ze tijdens een routinecontrole in de stad de levenloze body van haar dierbare vriend Vinnie ontdekt. De schok en de angst slaan toe; wat is er met hem gebeurd? Terwijl ze de geheimen van de stad ontrafelt, merkt Pearl dat niets is wat het lijkt en dat haar culinaire vaardigheden niet de enige middelen zijn die ze nodig heeft om deze zaak op te lossen. De klokken luiden, en het mysterie roept haar. Zal ze de waarheid kunnen achterhalen voordat het te laat is? De spannende zoektocht naar antwoorden begint nu!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
16ce0b5.jpgLes enfants sont rois (Dissapearance of kimmy dior)
Woensdag 23-10 Disney +
6 Afleveringen

Wanneer de zesjarige Kimmy op een zonnige middag wordt ontvoerd, komt detective Sara Roussel in een race tegen de klok terecht. Ze duikt in de duistere wereld van sociale media, waar elk bericht en elke foto een aanwijzing kan zijn. Terwijl ze de geheimen van Kimmy's moeder ontrafelt, ontdekt ze schokkende waarheden die de schijnbare dader in een ander licht zetten. Is de moeder wel wie ze zegt te zijn? Terwijl Sara door een web van leugens en bedrog navigeert, wordt het steeds duidelijker dat niets is wat het lijkt. Elke ontdekking brengt haar dichter bij Kimmy, maar ook dichter bij een onthulling die alles op zijn kop kan zetten. Zal ze de waarheid op tijd vinden en Kimmy redden voordat het te laat is? De spanning stijgt, en elke seconde telt!


---------------------------------------------------------------------------------------------

16966f2.jpgTerritory
Donderdag 24-10 Netflix
6 Afleveringen

Wanneer de immense Lawson-ranch zonder erfgenaam komt te zitten, ruiken rivaliserende facties in Australië hun kans om de controle over het terrein te veroveren. Deze landroof dreigt niet alleen de toekomst van de ranch te ondermijnen, maar ook de eens zo trotse dynastie die met bloed, zweet en tranen is opgebouwd. Terwijl de intriges zich ontvouwen en de machtsstrijd losbarst, worden geheimen onthuld en allianties gesmeed. De toekomst van Lawson hangt aan een zijden draadje, en niemand is te vertrouwen. Wie zal de strijd winnen en de erfenis van deze legendarische grond veiligstellen? De spanning stijgt, en elke beslissing kan het lot van de dynastie bepalen. Bereid je voor op een adembenemende strijd vol verraad, ambitie en onverzettelijke wilskracht!

---------------------------------------------------------------------------------------------16fb660.jpgDoctor Odyssey
Donderdag 24-10
18 Afleveringen

Max is de nieuwe scheepsarts aan boord van een luxueuze cruise, waar de kleine maar dappere medische ploeg unieke uitdagingen het hoofd biedt, ver van de kust. Terwijl de horizon zich uitstrekt tot aan de eindeloze zee, worden ze geconfronteerd met onverwachte medische noodsituaties die de adrenaline door hun aderen laten gieren. Met elke golf en bries groeit de spanning. Max, vol passie en vastberadenheid, brengt zijn expertise in de strijd, terwijl hij ook moet navigeren door de dynamiek van zijn teamgenoten. Van mysterieuze ziekten tot ongevallen die de rust van de passagiers verstoren, elk moment is een nieuwe kans om levens te redden. Samen strijden ze niet alleen tegen de elementen, maar ook tegen de tijd, terwijl ze de geheimen van de oceaan en de menselijke geest ontrafelen. Stap aan boord en laat je meevoeren op deze spannende reis vol onverwachte wendingen en onvergetelijke momenten!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

167bc96.jpgNautilus
vrijdag 25-10 Prime Video
10 Afleveringen

Geïnspireerd door Jules Verne's meesterwerk "20.000 mijlen onder zee", duikt deze spannende actieserie diep in de onvertelde oorsprong van Captain Nemo. Ontmoet de legendarische kapitein, een man gevormd door tragedie en avontuur, die zijn weg vindt in de mysterieuze diepten van de oceaan. Terwijl hij de grenzen van de wetenschap en de menselijkheid verlegt, ontrafelt Nemo de geheimen van de zee en strijdt hij tegen de krachten die zijn leven hebben gevormd. Van duistere onderwatersteden tot buitengewone zeewezens, elke aflevering onthult de uitdagingen en ontdekkingen die hem tot de mythische figuur maken die we kennen. Bereid je voor op een adembenemende reis vol intrige, spanning en onvergetelijke momenten,
terwijl we het verhaal van Captain Nemo ontrafelen en de oceanen verkennen zoals nooit tevoren!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

161b374.jpgBefore
Vrijdag 25-10 Apple TV
10 Afleveringen

Eli, een kinderneuroloog met een gebroken hart na het verlies van zijn vrouw Lynn, wordt geconfronteerd met de angstige jonge Noah. Deze jongen draagt een schaduw van geheimen met zich mee die rechtstreeks uit Eli's verleden lijken te komen. Terwijl Eli zijn uiterste best doet om Noah te begrijpen en te helpen, ontvouwt zich een onverklaarbare en intrigerende band tussen hen. Elke sessie brengt hen dichter bij de waarheid, maar ook bij de demonen die hen beiden achtervolgen. Wat is de connectie die hen verbindt? Terwijl geheimen aan het licht komen, moeten Eli en Noah hun angsten onder ogen zien en samen de strijd aangaan tegen hun verleden. De spanning stijgt, en de vraag blijft: kunnen ze elkaar redden, of verliest de duisternis hen beide?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
161adc9.jpgHellBound s02
Vrijdag 25-10 Netflix

In "Hellbound" worden mensen plotseling geconfronteerd met bovennatuurlijke wezens die hen naar de hel veroordelen. Of deze verschijningen nu een zegen of een vloek zijn, een nieuwe religieuze beweging ziet hierin de ultieme wil van het goddelijke. Wat hieruit voortvloeit is een adembenemend verhaal vol spanning, waarin de mensheid moet overleven te midden van totale sociale chaos. Terwijl de wereld om hen heen instort, worden geloof en wanhoop met elkaar verweven, en de strijd om een nieuwe betekenis in het leven te vinden wordt des te urgenter. De protagonisten worden gedwongen om hun diepste overtuigingen te herzien, terwijl ze navigeren door een realiteit waarin goed en kwaad op een angstaanjagende manier met elkaar verweven zijn. "Hellbound" biedt een meeslepende kijk op de menselijke geest in tijden van onoplosbare dilemma’s. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol intrige en spanning!

--------------------------------------------------------------------------------------------------
1660e9c.jpgLike A Dragon Yakuza
Vrijdag 25-10 Prime video
6 Afleveringen

Intense karakters zoals Kazuma Kiryu bewegen zich door de duistere straten van modern Japan. Deze meeslepende serie duikt diep in hun complexe levens en onthult de intrigerende banden met de criminele onderwereld. Met elke aflevering worden we omhuld door een wereld van spanning en drama, waar loyale vriendschappen en verraderlijke allianties elkaar voortdurend in de weg staan. De strijd tussen goed en kwaad is nooit zwart-wit; elke beslissing heeft gevolgen die de levens van de personages voorgoed kunnen veranderen. Terwijl Kazuma en zijn medestrijders door een web van intriges en gevaarlijke tegenstanders navigeren, worden we getuige van hun onverzettelijke vastberadenheid om te overleven en te bloeien in een wereld die hen voortdurend op de proef stelt. Bereid je voor op een onvergetelijke reis vol actie, emotie en onverwachte wendingen, waarin de grenzen tussen recht en onrecht steeds verder vervagen.
------------------------------------------------------------------------------------------------------

169fdf0.jpgRivals
Vrijdag 25-10 Disney +
8 Afleveringen

Rivals duikt vol overgave in de meedogenloze wereld van de onafhankelijke televisie in 1986, waar de schoudervullingen groot zijn en de ambities nog groter. In het fictieve, welvarende graafschap Rutshire staan twee invloedrijke mannen op het punt om hun langdurige rivaliteit tot een kookpunt te brengen: de ex-Olympiër, parlementariër en beruchte vrouwenverslinder Rupert Campbell-Black, en zijn buurman Tony Baddingham, de baas van het onafhankelijke TV-netwerk Corinium Television. Naarmate de spanningen oplopen en rivaliteiten verergeren, worden geheimen onthuld, allianties gesmeed en stiekeme affaires ontmaskerd, wat echtgenotes, minnaars, collega's, vrienden en families in hun strijd meesleept. Bereid je voor op een adembenemende strijd vol intriges en onverwachte wendingen, waar niets is wat het lijkt en iedereen zijn ware aard onthult!

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 63
  • 432
  • 20
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...