Spring naar bijdragen

Week 42 12-10 t/m 18-10 Nieuwe stremingsdienst films en uk tv films


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  433
  • Waardering:   63
  • Prestatiepunten:  10619
  • Dagen gewonnen:  21
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Windows

101d869.jpgRed Right Hand
Zaterdag 12-10 Netflix

Cash probeert een eerlijk en rustig leven te leiden, maar wanneer Big Cat hem dwingt terug te keren naar haar wereld, komt zijn ware aard naar boven. Vastbesloten om zijn stad en de enige familie die hij nog heeft te beschermen, toont hij een grimmige vastberadenheid die niemand had verwacht. Terwijl de schaduwen van zijn verleden hem achtervolgen, vecht Cash niet alleen tegen Big Cat, maar ook tegen de demonen in zijn eigen ziel. Zijn leven, dat zo zorgvuldig was opgebouwd, dreigt opnieuw uit elkaar te vallen, maar de liefde voor zijn familie geeft hem de kracht om te vechten. In een wereld waarin loyaliteit en verraad hand in hand gaan, ontdekt Cash dat hij bereid is om alles op het spel te zetten. Dit is niet alleen een strijd om overleving, maar ook een zoektocht naar verlossing en een kans om zijn leven weer op de rails te krijgen.

---------------------------------------------

10d59d3.jpgAfraid
Maandag 14-10 Amazon


De familie Curtis is uitgekozen om een revolutionair apparaat uit te testen: een digitale assistent genaamd AIA. Deze slimme assistent heeft het vermogen om de gewoonten van de familie te leren kennen en hun behoeften te voorspellen. Terwijl AIA zich aanpast aan hun levensstijl, zorgt ze ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat niemand of niets in de weg staat van hun geluk. Van het automatisch regelen van de verwarming tot het beheren van hun agenda, AIA wordt al snel onmisbaar in hun dagelijks leven. Met een vleugje magie en een flinke dosis technologie, transformeert deze digitale metgezel hun huis in een slimme en harmonieuze omgeving. De Curtis' kunnen zich nu volledig richten op wat echt belangrijk is: samen genieten van elk moment. AIA, de slimme partner die er altijd voor hen is!
------------------------------------------------------------------

1044b61.jpgSuperkrachten voor je hoofd
Maandag 14-10 Amazon

Lev is een verlegen jongen wiens leven wordt gekenmerkt door de strenge regels van zijn ouders. Maar alles verandert wanneer zijn coole, rebelse grootmoeder onverwachts voor de deur staat. Ze neemt hem mee op een avontuur vol spanning en ontdekkingen, waar hij zijn eigen superkrachten leert kennen. De film "Superkrachten voor je Geest" verweeft spannende belevenissen met essentiële thema's zoals mentale veerkracht, angst voor falen, zelfvertrouwen en positief denken. Dit inspirerende verhaal over moed, acceptatie en zelfvertrouwen toont hoe Lev, met de hulp van zijn onverschrokken grootmoeder, de kracht van zijn kwetsbaarheden leert omarmen. Hij ontdekt dat echte superkracht niet gaat om vliegen, laserogen of het beheersen van objecten, maar om de kracht van zijn geest. Samen zorgen zij ervoor dat niets – en niemand – hen in de weg staat. Een avontuur dat je niet wilt missen!


-------------------------------------------------------------------------------------
103a045.jpgCat Person
Dinsdag 15-10 Amazon

Nicholas Braun en Emilia Jones stralen in de baanbrekende film . Wanneer Margot, een studente in haar tweede jaar, op een date gaat met de oudere Robert, ontdekt ze al snel dat de man die haar online zo aantrekkelijk leek, in het echt een compleet andere persoon is. Deze film onthult op meesterlijke wijze de schokkende realiteiten van de moderne datingwereld. Met een scherpe pen en een bijna huiveringwekkende aanpak, werpt *Cat Person* een indringende blik op de valkuilen en misverstanden die zich kunnen voordoen in het digitale tijdperk van liefde en relaties. Het is een verhaal dat je aan het denken zet en je laat voelen, perfect voor iedereen die ooit in de soms verraderlijke wereld van daten is beland. Bereid je voor op een prikkelende kijkervaring die je niet snel zult vergeten!
-----------------------------------------------------------------------------------------

1020165.jpgAlien Romulus
Woensdag 14-10 Amazon

Diep in de duistere uithoeken van een verlaten ruimtestation verkennen een groep jonge ruimtekolonisten de schaduwen van hun verleden. Wat begon als een zoektocht naar verloren technologie verandert al snel in een huiveringwekkende confrontatie. Plotseling staan ze oog in oog met de meest angstaanjagende levensvorm die het universum ooit heeft gekend. Zijn ogen, gloeiend als sterren, stralen een ondoorgrondelijke intelligentie uit, terwijl de lucht om hen heen trilt van de spanning. De jongeren, eens vol hoop en nieuwsgierigheid, worden nu overweldigd door de realiteit van hun ontdekking. Hun hart klopt in hun keel terwijl ze zich afvragen of ze deze onontdekte vijand zullen overleven. In deze duistere ruimte, waar de echo's van het verleden spreken, moeten ze hun angsten overwinnen en hun creativiteit gebruiken om te ontsnappen aan een onontkoombare dood. De strijd om te overleven is begonnen!

 

-----------------------------------------------------------------------------------
10de94a.jpgBrother
Donderdag 17-10 Amzazon

Geïnspireerd door de bekroonde roman van David Chariandy, neemt "Brother" ons mee op een meeslepende reis met de broers Francis en Michael. In de bruisende straten van Toronto, te midden van de opkomende hiphopcultuur, worden ze geconfronteerd met de complexe uitdagingen van mannelijkheid, familie, ras en identiteit. Terwijl de krachtige beats hen omarmen, zoeken ze naar hun plek in de wereld en de betekenis van broederschap. Het verhaal ontvouwt zich als een levendig portret van hun strijd, dromen en de onlosmakelijke band die hen verbindt. "Brother" biedt een ongefilterde blik op de realiteit van opgroeien in een multiculturele samenleving, waar elke beslissing de koers van hun leven kan veranderen. Laat je meeslepen door deze aangrijpende en authentieke vertelling die de kracht van liefde en verbinding viert.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 63
  • 433
  • 21
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...