Spring naar bijdragen

Week 42 12 Oktober t/m 18 Oktober de Nieuwe Series


Eater

Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  446
  • Waardering:   65
  • Prestatiepunten:  11064
  • Dagen gewonnen:  22
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Offline
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Windows

09aedf6.jpgThe One That Got Away
Zondag 13-10 S4C
6 Afleveringen


Het lijkt misschien een onmogelijke opgave om The One That Got Away op te sporen, maar voor deze gelukkige singles wordt die droom werkelijkheid. In deze baanbrekende datingshow, gepresenteerd door popicoon en singer-songwriter Betty Who, krijgen zes mensen de kans om hun zielsverwant te vinden. Ze kunnen een leven vol gemiste kansen herbeleven, terwijl één voor één mensen uit hun verleden via "De Poort" opduiken om hen te verrassen en hun liefde terug te winnen. Stel je voor, die ene persoon waar je altijd aan hebt gedacht, krijgt nu een nieuwe kans. Dit unieke concept belooft niet alleen romantiek en verrassing, maar laat ook zien dat liefde geen tijd of grenzen kent. Durf jij door "De Poort" te stappen en de liefde van je leven opnieuw te ontmoeten? Laat de magie je verrassen en zie hoe oude liefdes nieuw leven worden ingeblazen.

-------------------------------------------------------------------------------


095c736.jpgMr. Loverman
Maandag 14-10 BBC 1
8 Aflevering


Mr. Loverman is een levensbevestigend verhaal over familie, liefde en trouw aan jezelf. Maak kennis met Barrington Jedidiah Walker, beter bekend als Barry, een 70-jarige Antiguan die zijn leven viert in het levendige Hackney. Barry is beroemd om zijn stijlvolle retro kostuums en zijn sprankelende persoonlijkheid. Na 50 jaar huwelijk vermoedt zijn vrouw Carmel dat hij haar bedriegt met andere vrouwen. Maar wat zij niet weet, is dat Barry een geheime, vurige relatie heeft met zijn beste vriend en zielsverwant, Morris, die al decennia duurt. Terwijl Barry een nieuw hoofdstuk in zijn leven begint, staan er grote keuzes voor de deur die niet alleen hem, maar ook zijn hele familie dwingen om hun eigen toekomst te heroverwegen. Dit verhaal nodigt uit tot reflectie en toont aan dat liefde in al zijn vormen de kracht heeft om ons leven te verrijken.
---------------------------------------------------------------------------

093ffa8.jpgBeyond Black Beaty
Dinsdag 15-10 Prime Video
15 Afleveringen


Geïnspireerd door de geliefde roman, is "Beyond Black Beauty" een ontroerende coming-of-age dramedy die het verhaal volgt van Jolie Dumont, een ambitieuze ruiter met dromen van de Olympische Spelen. Haar leven neemt een onverwachte wending wanneer haar moeder, Janelle, hen van hun luxe leven in België naar Janelle's kindertijd huis in Baltimore verhuist. Jolie voelt zich verloren, maar haar wereld verandert als ze een bijzondere band opbouwt met een levendige hengst genaamd Black Beauty. Samen ontdekken ze de rijke geschiedenis van de ranch, waar zwarte cowboys al meer dan een eeuw een belangrijke rol spelen. In dit multigenerationele verhaal vol uitdagingen, nederigheid en liefde leert Jolie de ware waarde van familie en het gevoel van thuis kennen. Een prachtige reis vol groei en verbinding!

--------------------------------------------------------------------------------
09ad2f1.jpgShrinkins S02
Woensdag 16-10 Apple TV
12 Afleveringen


Shrinking volgt het verhaal van een rouwende therapeut die zijn professionele grenzen overschrijdt en zijn cliënten ongefilterd vertelt wat hij werkelijk denkt. Terwijl hij zijn opleiding en ethische richtlijnen aan de kant schuift, ontdekt hij dat zijn eerlijke benadering een golf van ingrijpende veranderingen teweegbrengt in het leven van anderen – en in dat van hemzelf. Met een warme en vriendelijke benadering laat hij zien hoe kwetsbaarheid en eerlijkheid niet alleen helend kunnen zijn, maar ook onverwachte wendingen in relaties en levens kunnen brengen. Terwijl hij de regels breekt, ontdekt hij de kracht van authentieke verbinding, zowel met zijn cliënten als met zichzelf. Deze meeslepende reis van zelfontdekking en verandering biedt een frisse kijk op therapie en de impact van oprechte communicatie.
----------------------------------------------------------------------------------------

09b18db.jpgThe Lincoln Lawyer S03
Donderdag 17-10 Netflix
9 Afleveringen


Mickey Haller, een vernieuwende idealist, heeft zijn advocatenpraktijk in de achterbank van zijn Lincoln Town Car. Terwijl hij door het uitgestrekte Los Angeles rijdt, strijdt hij voor rechtvaardigheid in zowel grote als kleine zaken. Met zijn scherpe geest en toegankelijke aanpak weet hij zijn cliënten te bereiken, ongeacht hun achtergrond. Mickey is niet zomaar een advocaat; hij is een ware volksheld die de strijd aangaat tegen onrecht, altijd met een vriendelijke glimlach. Iedere rit is een nieuw avontuur, waar hij niet alleen de wegen van de stad verkent, maar ook de verhalen van de mensen die hij verdedigt. In zijn wereld is geen zaak te klein en geen droom te groot. Laat je meevoeren door zijn passie voor rechtvaardigheid en de sprankeling van Los Angeles!

----------------------------------------------------------------------------------------------

098c679.jpgSo Long Mariane
Donderdag 17-10 ITVX
8 Afleveringen


In de betoverende wereld van Leonard Cohen en Marianne Ihlen ontvouwt zich een verhaal van twee eenzame zielen die elkaar ontmoeten in hun zoektocht naar zichzelf. Terwijl de sterren aan de hemel fonkelen, bloeit er een liefde op die zowel kwetsbaar als krachtig is. Samen navigeren ze door de complexe paden van het leven, waarbij ze hun dromen en angsten delen. Hun liefde is als een poëtische melodie, vol emotie en diepgang, die hen helpt te groeien en te ontdekken wie ze werkelijk zijn. In de warmte van hun verbinding vinden ze niet alleen elkaar, maar ook een glimp van hun eigen ziel. Dit verhaal herinnert ons eraan dat zelfs in de momenten van onzekerheid, de liefde ons kan begeleiden op onze reis naar zelfontdekking. Een ode aan de schoonheid van kwetsbaarheid en de kracht van samenzijn.
----------------------------------------------------------------------------------------------------

09aa016.jpgThe Office Australia
Vrijdag 18-10 Prime Video
8 Afleveringen


In The Office Australia is Hannah Howard de gedreven managing director van het verpakkingsbedrijf Flinley Craddick. Wanneer ze het nieuws ontvangt dat het hoofdkantoor haar vestiging sluit en iedereen thuis moet gaan werken, schakelt ze meteen over naar overlevingsmodus. Om haar "werkfamilie" bij elkaar te houden, doet ze beloftes die ze eigenlijk niet kan waarmaken. Het personeel van Flinley Craddick steunt haar, maar moet tegelijkertijd haar bizarre plannen doorstaan terwijl ze zich inspannen om de onmogelijke doelen te bereiken die voor hen zijn gesteld. Ondanks de uitdagingen en de chaos blijft het team samen sterk, met een flinke dosis humor en creativiteit, terwijl ze proberen het beste te maken van deze onverwachte situatie. In deze komische strijd om verbinding en succes komen ze dichter bij elkaar dan ooit tevoren!

-------------------------------------------------------------------------


099cbc3.jpgRivals
Vrijdag 18-10 Disney +
8 Afleveringen


Rivals duikt met volle vaart de meedogenloze wereld van de onafhankelijke televisie in 1986 in, waar schoudervullingen groot zijn en ambities nog groter. In het fictieve, luxe graafschap Rutshire staat een eeuwenoude rivaliteit tussen twee invloedrijke mannen op het punt te escaleren: de ex-Olympiër, parlementariër en beruchte vrouwenverslinder Rupert Campbell-Black, en zijn buurman Tony Baddingham, de baas van het onafhankelijke tv-netwerk Corinium Television. Terwijl de spanningen oplopen en de rivaliteit verhardt, worden geheimen onthuld, ongewone bondgenootschappen gesmeed en stiekeme romances ontmaskerd, die echtgenotes, minnaars, collega's, vrienden en families in hun strijd meeslepen. Bereid je voor op een meeslepende mix van intrige, humor en drama in deze sprankelende vertelling vol verrassingen!
----------------------------------------------------------------------------

0961872.jpgThe Devils Hour S02
Vrijdag 18-10 Prime Video
5 Afleveringen


The Devils Hour vertelt het verhaal van Lucy, die elke nacht om precies 3:33 uur wakker schrikt van angstaanjagende visioenen, midden in het duistere uur tussen 3 en 4 uur. Haar achtjarige zoon lijkt emotioneel afgesloten, terwijl haar moeder met lege stoelen praat. Haar huis is doordrongen van de echo's van een leven dat niet het hare lijkt te zijn. Wanneer Lucy's naam op mysterieuze wijze wordt verbonden aan een reeks brute moorden in de buurt, beginnen de antwoorden die haar zo lang zijn ontglipt eindelijk vorm te krijgen. Haar nachtmerries leiden haar op een spannende zoektocht naar een seriemoordenaar in een wereld waar niets is wat het lijkt. Dit verhaal belooft een meeslepende mix van spanning en mysterie, waarbij de diepgang van de personages je raakt en je aan het denken zet.

-----------------------------------------------------------------------------------------


092fdec.jpgBlue Bloods S14 Laatste 8 afleveringen
Vrijdag 18-10 CBS
8 Afleveringen


Blue Bloods is een meeslepende dramaserie over een multi-generational familie van politieagenten die zich inzetten voor de rechtshandhaving in New York City. Frank Reagan, de politiecommissaris van New York, leidt zowel het politiekorps als zijn gezin met diplomatie, zelfs te midden van de politieke uitdagingen die zijn onverbeterlijk trotse vader, Henry, als chef moest overwinnen. Frank's oudste zoon, Danny, is een ervaren rechercheur en Irak-veteraan die, samen met zijn loyale partner, detective Jackie Curatola, soms onorthodoxe methoden hanteert om zaken op te lossen. In de familie Reagan vinden we ook Erin, de N.Y. assistent-officier van justitie en moeder van de tiener Nicky; en Linda, Danny's ondersteunende vrouw. Jamie, de jongste telg, heeft net zijn diploma van Harvard Law behaald, maar kiest ervoor om de familietraditie voort te zetten en als agent aan de slag te gaan. Een verhaal vol trots, uitdagingen en de kracht van familiebanden.

Names Duken weer veel kijk plezier

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 65
  • 446
  • 22
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  8 leden zijn actief

Mededelingen


  • Recent nieuwsbericht

  • Willekeurig topic

  • Nu op het forum

    Eater

    Geplaatst

    De gloednieuwe Chrome-extensie Hiya Deepfake Voice Detector is als een digitale detective die je helpt te ontmaskeren of een stem echt is of door AI is vervaardigd, met een verbazingwekkende nauwkeurigheid van maar liefst 99 procent. Deze slimme tool, gratis te verkrijgen in de Chrome Web Store, is ontwikkeld door antifraudespecialist Hiya en belooft je een waardevolle bondgenoot te zijn in de strijd tegen de dreiging van manipulatieve deepfakes die tegenwoordig overal opduiken. Wat maakt Hiya zo bijzonder? Welnu, naast het feit dat het AI-gegenereerde stemmen kan onderscheiden van authentieke stemmen, kent deze extensie ook een authenticiteitsscore toe aan audio- en videostreams. Je zou kunnen zeggen dat het de stem van de waarheid is in een wereld vol digitale illusies. De claim van Hiya om een nauwkeurigheid van meer dan 99 procent te behalen, is absoluut indrukwekkend. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme extensie is niet alleen getraind op bekende AI-stemmen, maar is ook in staat om nieuwe deepfaketechnieken en -modellen te detecteren zodra ze op de markt komen. In een recente test ontdekte de extensie zelfs een vermoedelijke AI-narratie in een YouTube-video over blueslegende Howlin’ Wolf, waarbij de authenticiteitsscore een schamele 1 op 100 bedroeg. Je kunt je voorstellen dat de originele verteller zich omdraaide in zijn graf! Kush Parikh, de directeur van Hiya, legt de vinger op de zere plek door te stellen dat sociale mediaplatformen hun gebruikers eigenlijk zouden moeten waarschuwen als de content die ze consumeren waarschijnlijk door AI is gegenereerd of gemanipuleerd. “Momenteel zijn gebruikers zelf verantwoordelijk voor het kritisch benaderen van AI-content en het gebruik van handige tools zoals onze Deepfake Voice Detector,” aldus Parikh in een persverklaring. “Dat is een grote verantwoordelijkheid, en we zijn blij dat we hen nu een manier bieden om de controle terug te krijgen.” De extensie is razendsnel en kan binnen enkele seconden een stem analyseren. Om de serveroverbelasting te voorkomen, werkt Hiya met een creditsysteem. Elke gebruiker krijgt dagelijks 20 credits, wat hopelijk genoeg is om door de eindeloze stroom aan AI-gegenereerde content te navigeren, vooral met de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen in het vooruitzicht. Dus, als je het zat bent om voortdurend te twijfelen of je nu naar de echte deal luistert of naar een sluwe imitatie, dan is de Hiya Deepfake Voice Detector precies wat je nodig hebt. Met deze tool in je digitale gereedschapskist kun je voortaan met een gerust hart de wereld van audio en video verkennen, wetende dat je niet in de valstrik van een geslepen deepfake zult trappen!
  • Recente prestatie

    • mefisto9230 heeft zojuist een badge verdient
      Reageert top
  • Recente actieve topics

  • Populaire bijdragers

  • Willekeurige films

  • Willekeurige link

×
×
  • Nieuwe aanmaken...