Spring naar bijdragen

Week 40 28-09 t/m 03-10 Nieuwe stremingsdienst films en uk tv films


Aanbevolen reactie

  • Content-Beheer

  • Bijdragen:  324
  • Waardering:   36
  • Prestatiepunten:  7699
  • Dagen gewonnen:  12
  • Lid sinds:  08/31/18
  • Status:  Online
  • Actief:  
  • Leeftijd:  67
  • Was actief op:  Windows

 

26942b0.JPGApartment 7A
Zaterdag 28-09 Paramount +
18697d8.jpg
Gezeten in het bruisende New York City van 1965, volgt de film het verhaal van een ambitieuze jonge danseres
die een kamer huurt bij een excentriek echtpaar.
Terwijl ze haar dromen najaagt, komt ze al snel terecht in een wereld vol geheimen en duistere krachten. Dit bijzondere paar belooft haar roem, maar hun intenties zijn niet wat ze lijken. Haar reis wordt een spannende mix van dans, intrige en mysterie, waarbij ze moet ontdekken wie ze werkelijk is en wat ze bereid is op te geven voor succes. Met een vleugje magie en een snufje gevaar, laat de film je niet alleen de schoonheid van de dans zien, maar ook de schaduwzijde van de droom. Bereid je voor op een onvergetelijke ervaring vol emotie en verrassingen!
-----------------------------------

269ab5f.JPGIt`s whats Inside
Vrijdag 04-10 Netflix
  
18cef24.jpg
Deze energieke debuutfilm weet met een ingenieus en spannend concept elk denkbaar plotwending uit de kast te trekken, al blijft de diepgang soms achterwege.
Het verhaal speelt zich af in een afgelegen herenhuis, waar een groep vooral vervreemde vrienden samenkomt voor een beruchte vrijgezellenparty. Een uitnodiging is hier geen goed idee; de angst en hysterie stijgen al snel naar ongekende hoogten. Jardin slaagt erin om het traditionele lichaam-tel-horrorconcept te doorbreken en biedt een verrassende wending die je niet zou verwachten.
Hoewel het idee niet geheel origineel is, zorgt de speelse benadering ervoor dat de film meer neigt naar komedie dan naar pure horror. De filmmakers hebben een mysterieus element gecreëerd dat de nieuwsgierigheid wekt en het publiek op het puntje van hun stoel houdt. ‘It’s What’s Inside’ heeft het potentieel om een nieuw gespreksonderwerp te worden, vooral als het de buzz weet te vangen die het duidelijk zoekt. Bereid je voor op een wild avontuur vol lachen en schrik!
--------------------------------------

26703ba.JPGJoker: Folie à Deux
Vrijdag 04-10 ITV 1     
18281e4.jpg
Arthur Fleck zit vast in Arkham, in afwachting van zijn proces na de schokkende moord op Murray Franklin. Terwijl hij de strijd aangaat met zijn dubbele identiteit als Joker, vindt hij onverwacht de liefde in de vorm van Harleen Quinzel. Hun ontmoeting ontketent een storm van gevoelens en muzikale passie die door de muren van het psychiatrische ziekenhuis galmt.
Samen duiken ze in een wereld van creatieve waanzin, waarbij ze de grenzen van hun verbeelding verkennen. Hun gedeelde dromen en waanideeën brengen hen dichter bij elkaar en laten hen de schoonheid van muziek ontdekken die altijd al in hen verborgen lag. Terwijl hun liefde groeit, begint een beweging onder Flecks volgelingen zich te ontvouwen, vastberaden om hem uit Arkham te bevrijden.
Deze dramatische gebeurtenissen vormen de eerste stap naar de opkomst van de "Clown Prince of Crime", een ongekende reis die zowel de geest als de ziel van Arthur zal transformeren. Zo ontstaat niet alleen een verhaal van liefde, maar ook van rebellie en de zoektocht naar zelfontdekking, met muziek als de stille kracht die hen verbindt.

--------------------------------------------

 

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

  • 36
  • 324
  • 12
  • Reacties 0
  • Gemaakt
  • Laatste reactie

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Top Posters In Dit Topic

Populaire dagen

Geplaatst 2 uur geleden

Vergeten jullie alsjeblieft de VPN verbinding niet? Je internet provider zoals Ziggo of KPN kan door gebruik van de VPN niet zien wat er gebeurd op je internet verbinding en ben je volledig anoniem voor iedereen. Een vereiste tegenwoordig.... We een uitgebreide handleiding geschreven met informatie. :goed:

Deze vindt je hier:   https://www.duken.nl/forums/handleidingen/downloaden/vpn-verbinding-en-anoniem-downloaden-r35/  


Doe je mee?

Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Gast
Reageer op deze discussie / vraag...

×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Wie zijn er online?  7 leden zijn actief

Mededelingen


×
×
  • Nieuwe aanmaken...