Spring naar bijdragen

Vinny27

Members
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    1

Berichten geplaatst door Vinny27

  1. Zojuist zei Guardian:

    Hoi @Vinny27 de echte, Er zullen vast nog wel veel mensen rondlopen die zich afvragen waarom je gestopt was na zoveel jaar en nu ineens weer bent gaan posten, maar belangrijker is dat er voor de liefhebbers weer een meerkeuze is en je bent in ieder geval verzekerd van een grote schare trouwe aanhang. Bedankt in ieder geval voor het nemen van de moeite om ook hier op Duken.nl even te reageren. :goed:

    De motivatie en uitdaging was weg. Er ging veel tijd inzitten. Als dat dan tegen gaat staan, dan is het tijd om een pauze in te lassen. Nu heb ik er weer even zin in, voor hoelang geen idee. We zien het wel ;)

    • Bedankt 1
  2. Op 28-2-2020 om 22:28 zei king-world:

    hallo ik heb een vraagke 

    (Unattended) by Vinny27 

    waar kan ik deze uploader vinden want heb altijd zijn softwares gedwonload via een usenet site maar die was blijkbaar gestopt 

    maar zie nu wel hier endaar een software te voosrchijn komen van die 

    via film paleis wel door iemand anders gepost 

     

    werkt die via een torrent sites of usenet 

    zou het dolgraag willen weten 

     

    alvast bedankt voor deze vraag te beantwoorden

     

     

     

     

     

    Beste King World. Ik post alleen op Newzbin omdat daar moderatie is. Om nog voor alles en nog wat uitgemaakt  te worden op Spotnet is i.i.g. verleden tijd. Wil je dus gebruik maken van mijn installers zou ik ze van Newzbin meepakken omdat deze niet door een ander aangepast kunnen zijn. 

    M.v.g.

    Vinny

  3. Op 29-2-2020 om 18:09 zei Tuinbever:

    Waarom ik het zeker weet.

    Download maar 1 unattended van hem , klik rechtermuis op zijn bestand, kies (winrar) hier uitpakken. Is drag/drop principe, zo heeft hij nooit gewerkt, en heb contact met hem (real life)

    Hij maak zich er ook niet druk om. 😉

    Hee Tuinbever. Jij kent me in real life? Graag hoor ik in een berichtje wie je van mn maten bent. Er gaat nog even geen lampje branden hier.

  4. Op 9-3-2020 om 20:32 zei spike:

    den spike contact met Vinny27 ?was toe al water en vuur maar goed wat is er mis aan om de cmd in te kijken voor mensen den spike jij werkt nog altijd met die 

    cmd van Pliek ik kan mij niet in denken dat jij ooit zelf een cmd gemaakt hebt die  Unattended wat jij maakt kan je ook in zien ook maak je ze in Autoit  

     

    Wat er tussen mij en Spike was is uitgesproken. De rest van jou bericht is puur onzin. :D

  5. Beste dames en heren.

    Ik wil even wat geruchten uit de wereld helpen.

    De Vinny27 welke zijn aanmeldingen alleen op Newzbin maakt is daadwerkelijk de Vinny27 van pak hem beet 3+ jaar geleden.

    Ik kan jullie dit garanderen, want ik ben het zelf. ;)

    Op Newzbin kwam ik ook al wat berichtjes tegen in mijn postings en inbox die dachten dat ik iemand anders was welke zijn nick zou gebruiken, bij deze dus.

    Ik snap de verwarring omdat ik nu mijn code open en bloot heb voor iedereen. Deze keuze is bewust omdat ik voorheen tig virusmeldingen kreeg in mijn postings + inbox. Dit waren false positives omdat deze installers compiled en encrypt waren met Autoit.  

    Om het nog even te bewijzen... kijk even bij de volgende post op Newzbin: Save2pc Ultimate v5.5.8.1592 (Unattended) by Vinny27 @2020

    Mijn reactie daar:

    @sQyned
    Zoek je even over 20 minuten op nzbindex op: uqiwegfqerf
    Graag hoor ik daarna nog of je hetzelfde denkt.

    De bovenstaande zoekopdracht is Save2pc Ultimate op mijn ouderwetse manier compiled. 

    Hoop dat het duidelijk is zo.

    M.v.g.

    Vinny27

     

    Den Spike ik stuur jou nog even een persoonlijk berichtje ;)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...