Spring naar bijdragen

Mafketel

Full members
  • Aantal bijdragen

    157
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Aantal dagen beste content

    21

Alles door Mafketel geplaatst

  1. Als je er inderdaad nog geen hebt is de pro een te overwegen optie... Al is het ook goed om te overwegen dat kijkend naar het uitbreng beleid van Sony... Elke 7 jaar een nieuwe console kunnen we de PS6 in de loop van 2028 gaan verwachten... En als de pro geen succes wordt misschien zelfs eerder. Ik vermoed dat de PS6 bijna net zo snel zal zijn als een degelijke pc misschien zelfs sneller... Met standaard 8k op minimaal 120hz (waarschijnlijk nog hoger) en +60fps in de laagste modus (als er nog een keuze zal zijn). Ook de opslag zal waarschijnlijk de 5TB gaan overschrijden want een zwaardere console levert ook grotere games (vermoedelijk 400gb minimaal per game) Dit zijn nu nog maar een hersenspinsel van een PS fan... 😅
  2. PlayStation Plus Extra en Premium line-up voor september aangekondigd. Gezien we richting de helft van de maand september gaan, heeft Sony PlayStation bekendgemaakt welke nieuwe toevoegingen er op stapel staan voor PlayStation Plus Extra en Premium deze maand. Hieronder het overzicht van de komende titels, die op dinsdag 17 september beschikbaar worden gesteld. PlayStation Plus Extra The Plucky Squire (PS5) Under the Waves (PS4/PS5) Night in the Woods (PS4/PS5) Chernobylite (PS4/PS5) Wild Card Football (PS4/PS5) Space Engineers (PS4/PS5) Road 96 (PS4/PS5) Ben 10 (PS4) Far Cry 5 (PS4) PlayStation Plus Premium Pistol Whip (PS VR2) Secret Agent Clank (PS4/PS5) Sky Gunner (PS4/PS5) Mister Mosquito (PS4/PS5)
  3. Via deze link kan je info vinden over de diverse mogelijkheden... https://www.duken.nl/forums/links/
  4. De prijs alleen al zal het geen succes maken... In Japan is de prijs van de PS5 net nog met €50 verhoogd... Daar is hij al €180 duurder geworden sinds de launch... En dan het dubbele gaan betalen voor een keuze die voor je gemaakt wordt nu. De PS5 heeft dat al... Ok niet zo haarscherp maar wie gaat er tijdens een vuurgevecht in COD op de grassprietjes letten of kijken hoe duidelijk de achtergrond is... Ja de raytracing is wel gaaf maar tijdens een autorace ga ik echt niet op de reflectie van m'n auto op de zijkant van de auto letten waar ik voorbij ga.... Das vragen om een crash en aangezien demolition derby een ps1 title is... Dan ook nog eens GEEN standaard en diskdrive... Apart erbij kopen= ongeveer €100/150 extra... De enige plus punten zijn in mijn ogen... Alle games op minimaal 60fps De nog snellere laadtijd... Al is die op de PS5 al snel genoeg.. De extra opslag van ongeveer 1,4TB... Maar die kan je er ook zelf bij kopen... Want met de grote van de games van tegenwoordig zijn dat hooguit tussen de 5 en 10 games extra. Conclusie : Te duur voor wat je krijgt. Als je de PS5 disk editie koopt €450, een SSD va €150 (2tb met heatsink) en een externe HDD (4tb) va €100, eventueel een extra controller va €70. Dan ben je nog steeds goedkoper uit. Gewoon bij de PS5 blijven.... Dan gaan ze mss inzien dat het over de top is....
  5. Rust zacht Littlerose, May your legacy bloom as a huge rose.
  6. Welkom op op dit informative forum. Hier zal je zeker vinden wat Je zoekt. Zoals reeds gezegd... Heb je vragen stel ze dan gerust want er is hier voldoende kennis om uit te tappen.
  7. TGx 4 ever... Home sweet home.. 

  8. Mafketel

    Voorstellen.

    Welkom op DUKEN. We kijken uit naar je bijdragen en vragen.
  9. Welkom op DUKEN. Veel te lezen hier en voor een leek veel te leren... Al denk ik dat U ons nog wel wat kunt bijbrengen..
  10. Was een grote verrassing.. M'n thuis weer terug en weer aan het werk...
  11. https://torrentgalaxy-official.com/ is een fake site en gelinkt aan YTS. De .to is de officiële website maar het ziet er naar uit dat het na 6 jaar nu echt ophoudt. 😭 6 freaking jaar en poof weg...
  12. PlayStation Plus games voor september 2024 aangekondigd Met nog een paar dagen te gaan voordat de negende maand van het jaar 2024 aanbreekt, heeft Sony PlayStation bekendgemaakt welke games PlayStation Plus abonnees in september mogen verwachten. Het gaat zoals altijd om drie titels die aan het ‘gratis’ aanbod van PlayStation Plus Essential worden toegevoegd en dat zijn de volgende: Harry Potter: Quidditch Champions (PS4/PS5) MLB The Show (PS4/PS5) Little Nightmares II (PS4/PS5) Deze games zijn vanaf dinsdag 3 september beschikbaar. Dit betekent ook dat de huidige games nog tot en met aanstaande maandag beschikbaar zijn. De huidige line-up bestaat uit: LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PS4/PS5), Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4/PS5) en Ender Lilies: Quietus of the Knights (PS4).
  13. Welkom cowboy, In deze saloon is het aangenaam vertoeven.. Goede whiskey, mooie automatische piano en op het podium de beste danseressen op het web.. Mocht je nog met vragen zitten aarzel dan niet om die te stellen.
  14. Dit zijn de PlayStation Plus Extra en Premium games voor augustus 2024 Sony heeft de games onthuld die deze maand worden toegevoegd aan het aanbod van PlayStation Plus Extra en PlayStation Plus Premium. Alle games zullen vanaf 20 augustus beschikbaar zijn. PlayStation Plus Extra + Premium (Game Catalog) The Witcher 3: Wild Hunt - PS4, PS5 Wild Hearts Standard Edition - PS5 Cult of the Lamb - PS4, PS5 Ride 5 - PS5 Watch Dogs 2 - PS4 (a PlayStation Plus rerelease) Sword Art Online: Last Recollection - PS4, PS5 Naruto to Boruto: Shinobi Striker - PS4 Sword Art Online: Alicization Lycoris - PS4 Sword Art Online: Fatal Bullet - PS4 Sword Art Online: Hollow Realization - PS4 PlayStation Plus Premium (PSVR2 + Classics) Vacation Simulator - PS VR2 (PSVR2 + PSVR) TimeSplitters - PS4, PS5 TimeSplitters 2 - PS4, PS5 TimeSplitters: Future Perfect - PS4, PS5 Sword Art Online: Lost Song - PS4 (streaming only)
  15. Fijne vakantie en hoop voor je dat het idd zulk goed blijft. Wel jammer voor de tv... Moet ie maar ff wachten.. 🤣 🤣
  16. Welkom kleurrijke dame. Veel plezier in deze geweldige communitie. Er is hier zeker veel te lezen en ook te leren. Zit je met een vraag aarzel dan niet om die te stellen.
  17. PlayStation Plus games voor augustus 2024 aangekondigd Volgende week dinsdag zitten we in de maand augustus en gezien dat de eerste dinsdag van de maand is, mogen we natuurlijk weer een PlayStation Plus Essential update verwachten. Sony heeft nu via het PlayStation Blog bekendgemaakt welke titels er in de pijplijn zitten en dat zijn de onderstaande. LEGO Star Wars The Skywalker Saga (PS4/PS5) Five Nights at Freddy’s Security Breach (PS4/PS5) Ender Lilies: Quietus of the Knights (PS4) Dit betekent ook dat je nog tot dinsdag hebt om de games van juli te downloaden of claimen. De line-up van deze maand bestaat uit: Borderlands 3, NHL 24 en Among Us.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...