Spring naar bijdragen

  • YouTube verstrengt zijn regels voor video's met wapens

     Delen


    Er komen nieuwe leeftijdsbeperkingen en bepaalde inhoud wordt volledig verboden. Video's over zelfgemaakte wapens en volautomatische geweren worden alleen toegankelijk voor gebruikers van 18 jaar en ouder. Tutorials over hoe je ingebouwde veiligheidssystemen van wapens uitschakelt, zijn voortaan niet meer toegestaan op het platform. Deze informatie wordt nu vermeld op een supportpagina van YouTube. “Video’s die zelfgemaakte wapens behandelen, krijgen een leeftijdslimiet, evenals content over automatische wapens en bepaalde wapenaccessoires”, aldus YouTube.

    “De update voor ons wapenbeleid is onderdeel van onze voortdurende inspanningen om in te spelen op trends binnen YouTube en de samenleving. Zo is 3D-printen de afgelopen jaren breder beschikbaar geworden, waardoor we ons beleid rond zelfgemaakte wapens hebben aangescherpt. We herzien voortdurend onze richtlijnen en overleggen met externe deskundigen om ervoor te zorgen dat we de juiste grenzen trekken”, legt YouTube-woordvoerder Javier Hernandez uit aan Engadget.

    De aanscherping van het beleid komt er niet zonder reden. Een jaar geleden bekritiseerde het Tech Transparency Project (TTP) YouTube nog vanwege de wapeninhoud die minderjarige gebruikers voorgeschoteld kregen. De non-profitorganisatie ontdekte dat YouTube's algoritmes kinderen naar dergelijke video's leidden. In hun onderzoek creëerden experts vier accounts: twee die zich voordeden als negenjarige jongens en twee als 14-jarige gebruikers. Deze accounts bekeken playlists van video’s over games zoals Halo, Grand Theft Auto, LEGO Star Wars en Roblox, en werden regelmatig naar inhoud over zelfgemaakte en volautomatische wapens geleid.

    YouTube erkent dit probleem en de update van 18 mei moet ervoor zorgen dat jonge gebruikers beter beschermd zijn tegen dergelijke video's. Het videoplatform voegt eraan toe dat de nieuwe beperkingen niet van toepassing zijn op content uit videogames, filmscènes of andere artistieke uitingen. Bovendien kan YouTube nog steeds uitzonderingen toestaan voor video's die van publiek belang zijn, zoals beelden van het leger, politiediensten of verslaggeving uit oorlogszones.



    William
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Dit mag niet maar ze mogen wel video's kijken met schaar geklede dames in veel te strakke niets verhullende pakjes die Yoga oefeningen doen onder noemer dit is ART.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen

  • Nieuwe handleiding

  • Laatste nieuws

  • Willekeurig topic

  • Nu op het forum

    Eater

    Geplaatst

    De gloednieuwe Chrome-extensie Hiya Deepfake Voice Detector is als een digitale detective die je helpt te ontmaskeren of een stem echt is of door AI is vervaardigd, met een verbazingwekkende nauwkeurigheid van maar liefst 99 procent. Deze slimme tool, gratis te verkrijgen in de Chrome Web Store, is ontwikkeld door antifraudespecialist Hiya en belooft je een waardevolle bondgenoot te zijn in de strijd tegen de dreiging van manipulatieve deepfakes die tegenwoordig overal opduiken. Wat maakt Hiya zo bijzonder? Welnu, naast het feit dat het AI-gegenereerde stemmen kan onderscheiden van authentieke stemmen, kent deze extensie ook een authenticiteitsscore toe aan audio- en videostreams. Je zou kunnen zeggen dat het de stem van de waarheid is in een wereld vol digitale illusies. De claim van Hiya om een nauwkeurigheid van meer dan 99 procent te behalen, is absoluut indrukwekkend. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme extensie is niet alleen getraind op bekende AI-stemmen, maar is ook in staat om nieuwe deepfaketechnieken en -modellen te detecteren zodra ze op de markt komen. In een recente test ontdekte de extensie zelfs een vermoedelijke AI-narratie in een YouTube-video over blueslegende Howlin’ Wolf, waarbij de authenticiteitsscore een schamele 1 op 100 bedroeg. Je kunt je voorstellen dat de originele verteller zich omdraaide in zijn graf! Kush Parikh, de directeur van Hiya, legt de vinger op de zere plek door te stellen dat sociale mediaplatformen hun gebruikers eigenlijk zouden moeten waarschuwen als de content die ze consumeren waarschijnlijk door AI is gegenereerd of gemanipuleerd. “Momenteel zijn gebruikers zelf verantwoordelijk voor het kritisch benaderen van AI-content en het gebruik van handige tools zoals onze Deepfake Voice Detector,” aldus Parikh in een persverklaring. “Dat is een grote verantwoordelijkheid, en we zijn blij dat we hen nu een manier bieden om de controle terug te krijgen.” De extensie is razendsnel en kan binnen enkele seconden een stem analyseren. Om de serveroverbelasting te voorkomen, werkt Hiya met een creditsysteem. Elke gebruiker krijgt dagelijks 20 credits, wat hopelijk genoeg is om door de eindeloze stroom aan AI-gegenereerde content te navigeren, vooral met de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen in het vooruitzicht. Dus, als je het zat bent om voortdurend te twijfelen of je nu naar de echte deal luistert of naar een sluwe imitatie, dan is de Hiya Deepfake Voice Detector precies wat je nodig hebt. Met deze tool in je digitale gereedschapskist kun je voortaan met een gerust hart de wereld van audio en video verkennen, wetende dat je niet in de valstrik van een geslepen deepfake zult trappen!
  • Recente actieve topics

×
×
  • Nieuwe aanmaken...