Spring naar bijdragen

  • Windows 11 KB5043145 uit met verbeterde Start menu MS login (directe download .msu)

     Delen


    Windows 11 KB5043145 is uitgebracht met verbeteringen voor het Startmenu en de Microsoft-login, en is nu beschikbaar als optionele update voor September 2024. Deze update introduceert verschillende nieuwe functies en verbeteringen, waaronder een functie voor bestanddeling die is toegevoegd aan het zoekvak op de taakbalk, verbeteringen aan de gebruikersinterface van bepaalde instellingenpagina's en aanpassingen aan het vergrendelingsscherm.

    Aangezien het om een optionele update gaat, zal Microsoft deze niet automatisch op uw Windows 11-pc installeren. U kunt ervoor kiezen om de update handmatig te installeren als u wilt zien wat er mogelijk komt met de volgende reguliere Patch Tuesday-update. Om toegang te krijgen tot deze update, gaat u naar de Windows Update-pagina in de Instellingen-app en klikt u op Controleren op updates. Als de update daar niet verschijnt, kunt u ook het offline installatiebestand (.msu) van Microsoft gebruiken om uw pc handmatig bij te werken. Windows 11 KB5043145 Directe downloadlinks: 64-bits en ARM: Microsoft Update Catalog.

    Met deze optionele update wordt uw systeem geüpgraded naar build 22631.4249. Laten we nu eens kijken naar de belangrijkste wijzigingen die deze update met zich meebrengt.

    Een van de meest opvallende verbeteringen van KB5043145 is de upgrade van de zoekfunctionaliteit in het zoekvak op de taakbalk. Wanneer u een bestand zoekt, kunt u nu een optie voor delen vinden in het rechterdeelvenster, waardoor u het delen van bestanden eenvoudiger kunt maken zonder de Verkenner eerst te openen. Bijkomend voordeel is dat de Windows Share-functie niet langer in het zoekvak verschijnt, wat de ervaring meer gestroomlijnd maakt.

    Microsoft-account-manager-v2.jpg.aa58193eaa088d8d4bb2afa822620142.jpg

    Op het vergrendelingsscherm zijn er ook wijzigingen doorgevoerd. Voorheen verscheen een klein bedieningspaneel in de rechterbenedenhoek van het vergrendelscherm wanneer er muziek werd afgespeeld. Met deze update is het bedieningspaneel nu gecentraliseerd in het midden van het scherm, wat zorgt voor een meer uniforme uitstraling.

    Daarnaast heeft de accountmanager in het Startmenu een aanpassing ondergaan. De knop Afmelden is prominenter gemaakt, zodat u deze gemakkelijker kunt vinden en gebruiken, zonder dat u hoeft te zoeken in het contextmenu. U heeft ook de mogelijkheid om uw Copilot Pro-abonnement te beheren via de pagina Accounts in de Instellingen-app.

    Tot slot brengt de update verbeteringen aan de gebruikersinterface van de pagina voor Leveren Optimalisatie-instellingen, waarbij de pagina is bijgewerkt naar meer moderne ontwerpstandaarden. Het is belangrijk om op te merken dat veel van deze nieuwe functies zich in een geleidelijke uitrolfase bevinden, wat betekent dat ze mogelijk niet onmiddellijk voor iedereen beschikbaar zijn.

    De update lost ook verschillende problemen op, waaronder problemen met Taakbeheer en Microsoft Edge. Er zijn tot nu toe geen andere grote bekende problemen gerapporteerd. Een belangrijke oplossing die met deze update is doorgevoerd, is de fix voor de dual-boot SBAT-bug.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...