Spring naar bijdragen

  • Windows 11 gaat nieuwe Verkenner-functie introduceren voor Android-smartphones

     Delen


    Microsoft zet een belangrijke stap voorwaarts in de integratie tussen Android-smartphones en Windows 11 door een nieuwe Verkenner-functie te introduceren. Deze innovatie stelt gebruikers in staat om direct vanuit de Windows Verkenner toegang te krijgen tot de bestanden hun Android-telefoon. Deze functie, die al enige tijd wordt geanticipeerd sinds er in juni voor het eerst melding van werd gemaakt, wordt momenteel getest en biedt veelbelovende mogelijkheden voor een naadloze bestandsoverdracht en -beheer tussen apparaten.

    csm_Managing-Android-phone-via-File-Explorer_089f51daba.jpg

    Door deze ontwikkeling kunnen gebruikers die over de meest recente Insider Preview-versies van Windows 11 beschikken en de functie activeren, hun Android-telefoon zichtbaar maken in de Verkenner-app. Hierdoor is het mogelijk om bestanden draadloos te bekijken, bewerken en over te dragen tussen de PC en de mobiele telefoon. Het grootste voordeel is natuurlijk de draadloze connectiviteit, hoewel de snelheid van overdrachten afhankelijk is van de kwaliteit van de wifi-verbinding, wat in sommige gevallen trager kan zijn dan verbindingen via een USB-kabel.

    Voor het gebruik van deze nieuwe functie is het noodzakelijk dat de Android-telefoon draait op Android 11 of een latere versie. Bovendien moeten gebruikers de Phone Link-app installeren op zowel hun mobiele apparaat als hun Windows-pc. Het is belangrijk om op te merken dat alleen de bètaversie van deze app, toegankelijk voor diegenen die deelnemen aan een van de Insider Preview-kanalen, de nieuwe Verkenner-integratiefunctie ondersteunt.

    Deze bèta-functie is beschikbaar over alle Insider Preview-kanalen van Windows 11, inclusief Canary, Dev, Beta en Release Preview. De beschikbaarheid van deze functie voor gebruikers in het Release Preview-kanaal suggereert dat een algemene uitrol naar alle Windows 11-gebruikers aanstaande kan zijn. De introductie van deze functie is een duidelijk voorbeeld van Microsoft's voortdurende inspanningen om de gebruikerservaring te verbeteren door een betere integratie en interactie tussen verschillende apparaten en besturingssystemen te faciliteren. Dit is niet alleen een stap voorwaarts in het verhogen van de productiviteit, maar ook in het bieden van meer gemak aan gebruikers die regelmatig tussen hun telefoon en pc schakelen voor persoonlijke of zakelijke doeleinden.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...