Spring naar bijdragen

  • Sky Channel zenders als IPTV verspreider opgespoord.

     Delen


    Politie van Londen: Aanhouding in de strijd tegen illegale IPTV-abonnementen

    In een opmerkelijke actie heeft de politie van de City of London deze week een 38-jarige man gearresteerd, als onderdeel van een bredere operatie gericht op het verstoren van de aanvoer van piraten IPTV-abonnementen in het Verenigd Koninkrijk. Deze actie vond plaats na een gecoördineerde inval op een woonadres en vier zakelijke locaties in de West Midlands. De man werd vastgehouden op verdenking van schending van het auteursrecht en witwassen van geld.
    Het lijkt erop dat de politie en anti-piraterijgroepen in het VK hun belofte nakomen om hard op te treden tegen iedereen die betrokken is bij het piraten IPTV-ecosysteem. Onlangs waren de meeste arrestaties gericht op resellers van IPTV-abonnementen – individuen die abonnementen kopen en deze doorverkopen aan vrienden, familie en steeds vaker aan onbekenden via sociale media, met winst als doel.
    Een rapport van de Police Intellectual Property Crime Unit (PIPCU) van de City of London Police wijst erop dat deze week een ander soort speler in het vizier was.

    De operatie begon in de vroege ochtend van maandag, met een inval bij een woonadres in Wolverhampton. Hoewel er geen specifieke details zijn verstrekt, vinden 'dawn raids' vaak plaats tussen 6 en 7 uur, voordat verdachten de kans krijgen om te ontsnappen of bewijs te vernietigen. De City of London Police meldt: “Een 38-jarige man werd gearresteerd op verdenking van schending van het auteursrecht en witwassen van geld, nadat hij ervan werd verdacht illegale streamingpakketten in bulk te hebben verkocht voor anderen.”
    Terwijl resellers met een groot bereik ook als bulkverkopers kunnen worden beschouwd, wijzen de extra zoekbevelen die zijn uitgevoerd op vier zakelijke adressen in Wolverhampton en Coventry op een meer significante speler in dit netwerk.

    Volgens de politie heeft de PIPCU, met assistentie van hun collega’s van de West Midlands Police, hardware in beslag genomen van een van de locaties. “Agenten hebben een server in beslag genomen die werd gebruikt om de illegale streamingdienst te hosten, en de service is stopgezet,” voegt het rapport toe. Het is niet verwonderlijk dat de pakketten die naar verluidt werden verkocht, illegale toegang boden tot Sky-kanalen, maar het is zeer waarschijnlijk dat de algehele beschikbaarheid van kanalen veel breder was, met gevolgen voor vele andere omroepen buiten Sky.

    Als abonnementsomroep en centraal onderdeel van de BeStreamWise-anti-piraterijcampagne in het VK, is deze operatie niet de eerste en zal het ook niet de laatste zijn voor Sky. Het bedrijf zet zich in voor het beschermen van consumenten en het vrijwaren van zijn eigen content van piraterij. “Wanneer mensen illegaal streamen, geven ze hun persoonlijke informatie aan criminelen, en de risico’s die daaruit voortvloeien zijn zeer reëel,” zegt Matt Hibbert, Group Director of Anti-Piracy bij Sky. “We zijn dankbaar aan de Police Intellectual Property Crime Unit voor het leiden van deze actie. We zullen alles doen wat we kunnen om onze content te beschermen tegen diefstal en om consumenten veilig te houden.”

    De man die maandag werd gearresteerd, is inmiddels onder voorwaarde vrijgelaten in afwachting van verder onderzoek.

    Deze actie is niet alleen een overwinning voor de politie en de anti-piraterij groepen, maar ook een inspirerende herinnering aan de noodzaak om onze media-omgeving te beschermen. De strijd tegen piraterij is een collectieve verantwoordelijkheid en elke stap die we zetten om de integriteit van content te waarborgen, draagt bij aan een veiligere digitale toekomst voor iedereen. Laten we samen blijven strijden tegen piraterij en de waarde van eerlijke content erkennen en ondersteunen.

     

    sky-channels.png



    Eater
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

  • Nieuwe handleiding

  • Laatste nieuws

  • Willekeurig topic

  • Nu op het forum

    Eater

    Geplaatst

    De gloednieuwe Chrome-extensie Hiya Deepfake Voice Detector is als een digitale detective die je helpt te ontmaskeren of een stem echt is of door AI is vervaardigd, met een verbazingwekkende nauwkeurigheid van maar liefst 99 procent. Deze slimme tool, gratis te verkrijgen in de Chrome Web Store, is ontwikkeld door antifraudespecialist Hiya en belooft je een waardevolle bondgenoot te zijn in de strijd tegen de dreiging van manipulatieve deepfakes die tegenwoordig overal opduiken. Wat maakt Hiya zo bijzonder? Welnu, naast het feit dat het AI-gegenereerde stemmen kan onderscheiden van authentieke stemmen, kent deze extensie ook een authenticiteitsscore toe aan audio- en videostreams. Je zou kunnen zeggen dat het de stem van de waarheid is in een wereld vol digitale illusies. De claim van Hiya om een nauwkeurigheid van meer dan 99 procent te behalen, is absoluut indrukwekkend. Maar dat is nog niet alles! Deze slimme extensie is niet alleen getraind op bekende AI-stemmen, maar is ook in staat om nieuwe deepfaketechnieken en -modellen te detecteren zodra ze op de markt komen. In een recente test ontdekte de extensie zelfs een vermoedelijke AI-narratie in een YouTube-video over blueslegende Howlin’ Wolf, waarbij de authenticiteitsscore een schamele 1 op 100 bedroeg. Je kunt je voorstellen dat de originele verteller zich omdraaide in zijn graf! Kush Parikh, de directeur van Hiya, legt de vinger op de zere plek door te stellen dat sociale mediaplatformen hun gebruikers eigenlijk zouden moeten waarschuwen als de content die ze consumeren waarschijnlijk door AI is gegenereerd of gemanipuleerd. “Momenteel zijn gebruikers zelf verantwoordelijk voor het kritisch benaderen van AI-content en het gebruik van handige tools zoals onze Deepfake Voice Detector,” aldus Parikh in een persverklaring. “Dat is een grote verantwoordelijkheid, en we zijn blij dat we hen nu een manier bieden om de controle terug te krijgen.” De extensie is razendsnel en kan binnen enkele seconden een stem analyseren. Om de serveroverbelasting te voorkomen, werkt Hiya met een creditsysteem. Elke gebruiker krijgt dagelijks 20 credits, wat hopelijk genoeg is om door de eindeloze stroom aan AI-gegenereerde content te navigeren, vooral met de aanstaande Amerikaanse presidentsverkiezingen in het vooruitzicht. Dus, als je het zat bent om voortdurend te twijfelen of je nu naar de echte deal luistert of naar een sluwe imitatie, dan is de Hiya Deepfake Voice Detector precies wat je nodig hebt. Met deze tool in je digitale gereedschapskist kun je voortaan met een gerust hart de wereld van audio en video verkennen, wetende dat je niet in de valstrik van een geslepen deepfake zult trappen!
  • Recente actieve topics

×
×
  • Nieuwe aanmaken...