Spring naar bijdragen

  • Odido komt met snel 5G alternatief op bekabeld internet

     Delen


    Odido introduceert een baanbrekende oplossing voor internettoegang met het nieuwe Klik&Klaar Internet, een revolutionaire draadloze service ontworpen als alternatief voor de traditionele breedband- en glasvezelverbindingen. Deze innovatie is bijzonder relevant voor ongeveer 20.000 huishoudens in Nederland die zich bevinden op locaties zonder toegang tot glasvezelnetwerken, of voor diegenen die beperkt zijn tot één internetprovider en op zoek zijn naar alternatieve opties.

    Klik&Klaar Internet van Odido maakt slim gebruik van de onlangs geïntroduceerde 5G-technologie, specifiek via de 3,5 GHz-band frequente, wat het bedrijf in staat stelt om indrukwekkende internetverbindingssnelheden tot wel 300 Mbit/s aan te bieden. Deze snelheid is vergelijkbaar met die van traditionele vastelijnonderdelen en biedt gebruikers een rijke, naadloze online ervaring. Dit positioneert Klik&Klaar als een bijna perfect alternatief voor vaste internetverbindingen, vooral voor diegenen die beperkte toegang hebben tot internetservices als gevolg van geografische ligging of een monopolie van serviceproviders in hun woonregio.

    Een van de meest opvallende kenmerken van het Klik&Klaar Internet is het moeiteloze installatieproces. Met een eenvoudig plug-and-play systeem kan de service binnen minuten volledig operationeel zijn. Dit betekent dat gebruikers geen langdurige processen hoeven te doorlopen voor de aanleg van een fysieke internetlijn; het modem verbindt zich automatisch met Odido's 5G-netwerk, waardoor directe internettoegang mogelijk is voor gebruikers overal waar dekking beschikbaar is. Deze directe connectiviteit verwijdert niet alleen traditionele barrières voor internettoegang maar moedigt ook flexibiliteit en bewegingsvrijheid aan binnen de dekkingsgebieden.

    Dit initiatief van Odido duidt op een significante vooruitgang in de manier waarop internetdiensten worden geleverd aan consumenten, door de kracht van 5G-technologie te benutten om snelle, flexibele en toegankelijke internetopties aan te bieden die vóór de lancering van Klik&Klaar Internet niet haalbaar waren. Het biedt een waardevolle optie voor de Nederlandse huishoudens die tot nu toe weinig tot geen keuze hadden in hun internetdiensten en markeert een stap voorwaarts in de richting van diversiteit en concurrentie in de telecommunicatiesector.



    Drifter
    • Leuk 2
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  4 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...