Spring naar bijdragen

  • Microsoft brengt een appversie van Designer uit voor Android en iOS

     Delen


    Microsoft zet wederom een aanzienlijke stap in de uitbreiding van zijn AI-gebaseerde tools door de introductie van de Designer-app voor zowel Android- als iOS-platforms. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in het streven van Microsoft om krachtige, op kunstmatige intelligentie gebaseerde ontwerphulpmiddelen toegankelijk te maken voor een breed publiek, verder dan alleen desktopgebruikers. De lancering van Designer voor mobiele platformen biedt gebruikers de flexibiliteit om hoogwaardige grafische ontwerpen direct vanaf hun smartphones te genereren, door uitgebreid te leunen op de innovatieve mogelijkheden van OpenAI's DALL-E technologie.

    De werking van Designer op mobiele apparaten is in wezen dezelfde als de ervaring die gebruikers van de webversie gewend zijn, waarbij kunstmatige intelligentie wordt ingezet om te reageren op geschreven prompts voor het genereren van afbeeldingen en diverse grafische creaties. Dit toont Microsoft's betrokkenheid bij het democratiseren van grafisch ontwerp, waardoor gebruikers zonder diepgaande ontwerpexpertise toch in staat zijn om in een handomdraai aantrekkelijke en gepersonaliseerde visuals te maken.

    De implementatie van de Designer-app inclusief 'boosts', geeft een interessante draai aan de manier waarop gebruikers kunnen interageren met deze technologie. Standaardgebruikers ontvangen dagelijks 15 boosts - in wezen pogingen of credits - die ze kunnen aanwenden om afbeeldingen te genereren. Dit mechanisme van boosts fungeert als een slim middel om de gebruiker ervaring doseerbaar en beheersbaar te houden, en integreert mogelijk een spelelement in het ontwerpproces.

    Start-from-Scratch-Large-960-5fps.gif

    Voor de enthousiastelingen en professionals biedt Microsoft een Copilot Pro-abonnement aan dat niet alleen het dagelijkse aantal boosts verhoogt tot 100, maar ook versnelde toegang daartoe biedt, brainstormmogelijkheden verwijdt en de deur opent naar prioriteitstoegang tot GPT-4 en de extra krachtige GPT-4 Turbo varianten. Dit abonnement lijkt een verrijking voor iedereen die zich dieper in AI-gestuurde content creatie wil verdiepen, en biedt daarbovenop integratie met Microsoft 365-diensten zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook, waarmee een naadloze brug wordt geslagen tussen AI-generatie en traditionele kantoortoepassingen.

    Parallel aan deze ontwikkeling is er ook vooruitgang voor gebruikers die deelnemen aan het Windows Insider-programma, met de integratie van enkele Designer-functies in de Foto's-app. Deze toevoeging, die verder bouwt op de visie van Microsoft om AI-brede toepasbaarheid in zijn productreeks te integreren, biedt gebruikers en testgebruikers de gelegenheid om unieke functies uit te proberen, zoals het wijzigen van achtergronden en het verwijderen van objecten uit afbeeldingen.

    De beslissing om Designer-functionaliteit aan de Foto's-app toe te voegen als onderdeel van het Insider-programma benadrukt Microsoft's inzet voor constante innovatie en verbetering van zijn software-aanbod. Dit aanbod is beperkt tot gebruikers die de voorkeur geven aan hun systeem in een van de ondersteunde talen (Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans of Portugees (Brazilië)), wat verder getuigt van de algemene inzet van het bedrijf om breed toegankelijke en taalkundig diverse oplossingen aan te bieden.

    De Designer-app voor Android en iOS is meer dan slechts een nieuw product; het is een uiting van Microsoft's toekomstvisie op de vermenging van kunstmatige intelligentie met het alledaagse leven, mogelijk gemaakt door vooruitstrevend onderzoek en ontwikkeling. Door de kracht van DALL-E toegankelijk te maken voor een mobiel publiek, positioneert Microsoft zich aan de voorhoede van de technologische vooruitgang, uiteindelijk met de belofte om een ieder in staat te stellen om uitzonderlijke creatieve werkstukken te genereren.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...