Spring naar bijdragen

  • Google Wallet op internet nu beschikbaar in nog eens 13 landen

     Delen


    Google heeft een significante uitbreiding aangekondigd door de web-applicatie voor Google Wallet en Google Pay toegankelijk te maken voor gebruikers in Nederland. Dit stelt gebruikers in staat hun digitale portemonnee gemakkelijker te beheren via een webinterface, waar men kaarten kan toevoegen, verwijderen en transactiedetails kan bekijken. Deze ontwikkeling is deel van Google's inspanningen om de functionaliteit en het bereik van zijn betaalservices wereldwijd te vergroten.

    De lancering van de Google Wallet-web-applicatie in Nederland volgt op de initiële uitrol in april, die beperkt was tot slechts enkele landen. De uitbreiding naar Nederland getuigt van Google's voortdurende inzet om zijn diensten beschikbaar te stellen aan een breder publiek en de betaalervaring voor gebruikers te verbeteren. Door deze web-app kunnen gebruikers nu naast de bestaande mobiele app ook via hun desktop of laptop toegang krijgen tot hun Google Wallet-account, wat bijdraagt aan meer flexibiliteit en toegankelijkheid.

    Ondanks dat de service nu in Nederland beschikbaar is, worden sommige Europese landen, zoals België, nog niet ondersteund. Dit onderstreept de gefaseerde benadering van Google bij het uitrollen van zijn diensten over verschillende regio's. Gebruikers in landen waar Google Wallet nog niet beschikbaar is via de web-app zullen moeten wachten tot verdere aankondigingen van Google.

    De website, toegankelijk via wallet.google.com, biedt een reeks functies die voorheen beperkt waren tot de mobiele omgeving van Google Wallet en Google Pay. Gebruikers kunnen nu gemakkelijk kaarten toevoegen aan hun wallet, zoals creditcards, debetkaarten, en andere door Google ondersteunde passen. Daarnaast biedt het platform de mogelijkheid om recente en eerdere transacties te bekijken, wat bijdraagt aan beter financieel beheer en overzicht.

    Met deze ontwikkeling neemt Google een belangrijke stap voorwaarts in het aanbieden van naadloze en toegankelijke digitale betalingsdiensten. Het biedt gebruikers ook de zekerheid dat hun financiële gegevens veilig zijn, aangezien Google bekend staat om zijn robuuste veiligheidsmaatregelen. Terwijl Google blijft uitbreiden naar nieuwe markten, is het waarschijnlijk dat nog meer gebruikers wereldwijd zullen profiteren van de gemakken die de Google Wallet-web-app biedt.

    Onderstaand de volledige lijst van alle landen:

    1. Brazilië
    2. Tsjechische Republiek
    3. Frankrijk
    4. Duitsland
    5. Hongarije
    6. Ierland
    7. Italië
    8. Japan
    9. Nederland
    10. Polen
    11. Roemenië
    12. Spanje
    13. Verenigde Staten
    14. Verenigd Koninkrijk
    15. Oekraïne


    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie

    Of we hier zo gelukkig mee moeten zijn heb ik zo mijn twijfels. Banken stappen helemaal over op Google Pay zonder de klant een keus te geven of men dat wil.

    Link naar opmerking
    Deel via andere websites



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  2 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...