Spring naar bijdragen

  • Epic opent online game markt kraam

     Delen


    Hoewel Epic Games oorspronkelijk van plan was om Fab in 2023 te lanceren, werd de opening van de marktplaats uitgesteld naar dit jaar. Deze extra tijd is goed besteed, want het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat Fab is uitgerust met de beste functies en een gebruiksvriendelijke interface. Ontwikkelaars die hun assets via Fab verkopen, profiteren bovendien van een aantrekkelijk percentage: maar liefst 88% van de opbrengst gaat rechtstreeks naar hen. Dit is hetzelfde percentage dat Epic hanteert voor games van derden in de Epic Games Store, wat de aantrekkelijkheid van het platform verder vergroot.

    Toekomstige Verbeteringen en Nieuwe Inhoud

    Epic Games is vastbesloten om Fab continu te verbeteren. In de komende maanden kunnen gebruikers zich verheugen op een reeks updates die de algehele gebruikerservaring zullen optimaliseren. Daarnaast staat er nieuwe content op de planning, waaronder ondersteuning voor assets van populaire platforms zoals Minecraft en Roblox. Ook wordt er gewerkt aan toegang tot de MetaHuman-functie, waarmee ontwikkelaars levensechte digitale mensen kunnen creëren.

    Een Welkom voor Creativiteit

    Met de lancering van Fab zet Epic Games een belangrijke stap in de richting van het ondersteunen van de creatieve gemeenschap. De nieuwe marktplaats biedt niet alleen toegang tot een schat aan resources, maar stimuleert ook de samenwerking tussen ontwikkelaars en het delen van talent. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint in de wereld van gameontwikkeling, Fab belooft een waardevolle bron te zijn voor iedereen die zijn of haar creatieve visie wil verwezenlijken.

    Kortom, Fab is de toekomst van digitale game-assets. Epic Games heeft niet alleen een platform gecreëerd, maar ook een gemeenschap waarin creativiteit kan bloeien. Dus waar wacht je nog op? Duik in de wereld van Fab en ontdek de eindeloze mogelijkheden die op je wachten!



    Eater
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...