Spring naar bijdragen

  • eM Client neemt Postbox over

     Delen


    E-mailclient Postbox neemt afscheid na overname door eM Client

    Het is het einde van een tijdperk voor de gebruikers van e-mailclient Postbox, die binnenkort zijn deuren sluit na de recente overname door eM Client. In een aankondiging heeft het team van Postbox bevestigd dat de ondersteuning voor de app aan het einde van dit jaar zal stoppen. Voor bestaande gebruikers biedt eM Client echter een eenvoudige en aantrekkelijke manier om over te stappen, inclusief kortingen op hun nieuwe licenties.

    Op de officiële website van Postbox is het trieste nieuws te lezen: de app is niet langer verkrijgbaar en de ondersteuning stopt op 22 december van dit jaar. Na deze datum kunnen gebruikers hun Postbox-client nog wel blijven gebruiken, maar ze moeten zich realiseren dat er geen updates of technische ondersteuning meer beschikbaar zullen zijn. Gelukkig blijft het Postbox-helpcenter tot 22 december 2025 toegankelijk, zodat gebruikers hun vragen nog kunnen stellen en antwoorden kunnen vinden.

    De e-maildienst moedigt zijn gebruikers aan om de overstap te maken naar eM Client, een platform dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteit. Na de installatie van de eM Client-software kunnen gebruikers eenvoudig hun gegevens van Postbox importeren, zodat ze zonder veel gedoe verder kunnen met hun e-mailcommunicatie.

    eM Client biedt een gratis versie aan die ideaal is voor persoonlijk gebruik, maar ook betaalde versies met extra functies voor de meer veeleisende gebruiker. Een bijzonder aantrekkelijke aanbieding geldt voor degenen die Postbox op of na 22 september 2024 hebben aangeschaft. Zij ontvangen een eenmalige aankooplicentie of gratis het eerste jaar van een eM Client-abonnement. Voor degenen die vóór deze datum hebben geïnvesteerd in Postbox, zijn er ook kortingen beschikbaar.

    Dit is een uitnodiging om de toekomst van je e-mailervaring een nieuwe wending te geven. eM Client belooft je niet alleen een naadloze overgang, maar ook een verbeterde gebruikerservaring met meer mogelijkheden dan je je ooit had kunnen voorstellen. Wees gerust, de wereld van e-mail is nog lang niet voorbij; het is tijd om nieuwe mogelijkheden te omarmen en je communicatiestijl naar een hoger niveau te tillen.

    Dus, laat de nostalgie achter je en stap met een frisse blik in de wereld van eM Client. Jouw nieuwe e-mailavontuur wacht op je!



    Eater
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  0 leden zijn actief

    There is no users online

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...