Spring naar bijdragen

  • E-bikemerk Cowboy biedt spelletjes voor tijdens het fietsen

     Delen


    Het innovatieve Belgische e-bikemerk Cowboy neemt een sprong voorwaarts door de integratie van sociale gaming binnen hun app, bedoeld om het fietsen nog plezieriger te maken voor hun gebruikers. Bekend om hun geconnecteerde fietsen biedt Cowboy al functionaliteiten zoals verkeersmeldingen en crashdetectie aan. Nu bouwen ze voort op deze digitale integratie met de toevoeging van een spannende, nieuwe dimensie: spelletjes die je solo of in groepsverband kunt spelen, allemaal veilig tijdens het fietsen en via de Cowboy-app.

    Een creatieve benadering die ze hierbij introduceren is het spel 'Race', waarin de app je koppelt aan een andere fietser met een vergelijkbaar profiel. Je wordt uitgedaagd voor een sprint van 500 meter als je op een veilige locatie fietst, zoals een fietspad. Dit moedigt niet alleen competitiviteit aan maar ook gemeenschapszin onder Cowboy-gebruikers. Een ander spel genaamd 'Burn' is ontworpen voor individuele spelers waarbij je binnen een minuut een vooraf bepaald aantal calorieën moet zien te verbranden, met toenemende moeilijkheidsgraden naarmate je vordert.

    a02006cb1edcd2a05840c254b793ce9daa67bbcc.webp

    Cowboy's inzet voor veiligheid is terug te zien in hoe deze games zijn ontworpen. Ze vereisen geen fysieke interactie met een smartphone, waardoor de fietser beide handen vrij heeft om te sturen en de volledige controle behoudt. Deze flexibele benadering stelt gebruikers ook in staat om op elk gewenst moment met een aanraking een spel af te wijzen.

    Verder voegt de app met zijn recentste update dynamische elementen toe aan het Rider Dashboard, gevoed door 'In-Ride Milestones' die tijdens het fietsen worden bereikt, wat de algemene rijervaring verrijkt. Om deel te nemen aan deze spellen moeten gebruikers verbonden zijn via Cowboy Connect, een aanvullende dienst die integratie mogelijk maakt met gezondheidsapps zoals Apple Health en Strava, en nu ook 'Theft Alerts' bevat als een nieuwe functie voor abonnees, bedoeld om te waarschuwen bij potentieel diefstal van hun fiets.

    Deze innovatieve functies, variërend van speelse interacties tot praktische beveiligingsupdates, weerspiegelen Cowboy's voortdurende inzet om hun gebruikers een unieke en verbeterde fietservaring te bieden, die verder gaat dan het traditionele fietsen door het integrating van slimme technologie en gemeenschapsgevoel.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  0 leden zijn actief

    There is no users online

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...