Spring naar bijdragen

  • Duolingo krijgt bijzondere nieuwe functie

     Delen


    Duolingo staat op het punt aanzienlijke veranderingen door te voeren op zowel iPhone als Android. Daarnaast introduceert de app een nieuw gadget voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in het leren spelen van muziek via de platform. Voor miljoenen mensen die een nieuwe taal willen leren, is Duolingo vaak een voorkeursoptie. De app biedt een gebruiksvriendelijke en leuke benadering van het leren van talen zoals Spaans, Frans en Japans door middel van diverse oefeningen.

    Om de ervaring verder te verbeteren, heeft Duolingo aangekondigd nieuwe functies te lanceren, met een belangrijke rol voor kunstmatige intelligentie (AI). Een van de opmerkelijke toevoegingen is de functie 'Avonturen', die gebruikers meeneemt op interactieve verhalen op unieke locaties, zoals een restaurant of een park. Deze avonturen simuleren situaties uit het echte leven, waardoor gebruikers de mogelijkheid krijgen om gesprekken te voeren en vragen te stellen in context. Deze functie biedt een verfrissende afwisseling op de eerder gebruikelijke oefenvormen. In eerste instantie is er per hoofdstuk één avontuur beschikbaar, en deze functie is momenteel alleen toegankelijk voor Engelssprekenden die Frans leren en Spaanssprekenden die hun Engels willen verbeteren. Uiteindelijk is het de bedoeling dat deze functie ook beschikbaar wordt voor andere talen.

    Een andere baanbrekende ontwikkeling is de introductie van AI-videogesprekken. Deze functie is ontworpen om gebruikers in een gepersonaliseerde en interactieve omgeving natuurlijke gesprekken te laten voeren. Tijdens deze videogesprekken kunnen gebruikers in real-time communiceren met een digitale assistent genaamd Lily, wat hen helpt om hun geleerde vaardigheden direct toe te passen. Het doel van deze feature is om gebruikers meer zelfvertrouwen te geven in het voeren van gesprekken in de echte wereld, zonder dat er te veel druk op hen rust.

    Momenteel zijn de AI-videogesprekken beschikbaar voor gebruikers die Engels, Spaans of Frans leren. In de toekomst zullen ook andere talen zoals Portugees, Italiaans en Duits aan deze functie worden toegevoegd. Een belangrijke voorwaarde voor toegang tot deze functie is dat gebruikers een abonnement op Duolingo Max moeten hebben. Dit abonnement is op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland. Door een samenwerking met ChatGPT biedt de AI ook uitgebreide feedback op eventuele fouten en de mogelijkheid om rollenspellen te oefenen via tekst.

    Het Duolingo Max-abonnement is echter aan de duurste kant, met een prijs van 30 dollar per maand of 168 dollar per jaar. Daarnaast is het abonnement nog niet op alle platformen uitgerold.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Nieuwe aanmaken...