Spring naar bijdragen

  • Disney+ begint met Maatregelen tegen het Delen van Accounts

     Delen


    Deze week markeert het begin van Disney+'s nieuwe beleid om het delen van accounts tussen verschillende huishoudens aan te pakken. Als gevolg hiervan zullen gebruikers die niet tot hetzelfde huishouden behoren en toch toegang wensen tot de streamingdienst, geconfronteerd worden met extra kosten. Een specifiek ontwikkelde optie maakt het mogelijk om deze gebruikers als 'Extra Member' toe te voegen voor een aanvullende maandelijkse vergoeding van 5,99 euro.

    Volgens het nieuwe beleid van Disney+ zijn abonnementen expliciet bedoeld voor individuele huishoudens, wat inhoudt dat alleen bewoners van hetzelfde adres geautoriseerd zijn om het account te gebruiken. Personen buiten het huishouden hebben nu twee keuzes: zelf een abonnement starten of toegevoegd worden als Extra Member aan een bestaand Disney+ abonnement. Echter, de mogelijkheid tot het toevoegen van extra leden van buitenaf is gelimiteerd tot één persoon per abonnement.

    Voor wie ervoor kiest een nieuw, individueel account op te zetten, biedt Disney+ de mogelijkheid om bestaande profielen over te zetten. Dit proces zorgt ervoor dat kijkgeschiedenis en voorkeursinstellingen behouden blijven. Het overzetten van het hoofdprofiel, ofwel het profiel van de hoofdgebruiker van het account, en profielen voor kinderen (juniorprofielen), is echter niet mogelijk.

    Het gebruik van Disney+ tijdens reizen blijft toegestaan. In situaties waarbij gebruikers zich buiten hun gewoonlijke verblijfplaats bevinden, bijvoorbeeld op vakantie, zal de dienst een melding weergeven. Gebruikers hebben dan de optie om aan te geven dat ze op reis zijn, met de mogelijkheid de locatie van hun huishouden tijdelijk aan te passen.

    De introductie van deze richtlijnen vindt plaats in diverse regio's, waaronder Europa, de Verenigde Staten, Canada, Costa Rica en delen van Azië. Deze wijzigingen volgen op de aankondiging in augustus waarbij Disney+ de abonnementsprijzen in Nederland verhoogde met drie euro per maand en bovendien een abonnementsoptie met advertenties introduceerde, als reactie op veranderende marktdynamieken en het streven naar een duurzaam bedrijfsmodel.



    Drifter
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  6 leden zijn actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...