Spring naar bijdragen

  • Android 15 en

     Delen


    Het lijkt de laatste standaard dat er problemen met nieuwe besturing systemen zijn. Na Windows 11 24H2 nu Android 15.

    Er lijkt een opmerkelijke bug te schuilen in Android 15 die sommige Google Pixel 6-modellen kan 'bricken' tijdens de installatie van het nieuwe besturingssysteem. Dit betekent dat bezitters van een Google Pixel 6 misschien beter even kunnen wachten met het updaten naar Google's nieuwste software.

    Volgens Android Police heeft deze serieuze bug ervoor gezorgd dat verschillende Pixel 6-toestellen plotseling niet meer reageren. Helaas is er momenteel nog geen oplossing in zicht. Op Reddit, in de community GooglePixel, hebben gebruikers hun ervaringen gedeeld over de problemen die ze ondervonden na de update naar Android 15. Een gebruiker meldde bijvoorbeeld dat zijn telefoon volledig stopte met werken na het inschakelen van de nieuwe 'Private Space'-functie. Deze feature, die het mogelijk maakt om apps en bestanden in een beveiligd profiel te plaatsen, lijkt veel kracht te vereisen. Om deze functie te kunnen gebruiken, heb je minimaal een toestel met 6GB RAM nodig.

    Helaas is dit niet de eerste keer dat Pixel 6-toestellen problemen ondervinden die leiden tot het 'bricken' van de apparaten. In juli verschenen er al meldingen van Pix 6-modellen die na een fabrieksreset niet meer reageerden. Daarnaast bracht Forbes vorig jaar naar voren dat de update naar Android 14 sommige gebruikers de toegang tot hun lokale bestanden ontzegde en in sommige gevallen zelfs leidde tot een bootloop.

    Maar dat is nog niet alles! Pixel-gebruikers hebben ook andere problemen ervaren met Android 15. PhoneArena heeft al gewezen op frustraties met het swipen om terug te gaan op de Pixel 8 Pro. Bovendien heeft de Android 15-update ervoor gezorgd dat verschillende modellen de Instagram-app niet meer kunnen gebruiken, hoewel daar gelukkig een oplossing voor onderweg is.

    Google heeft deze "stabiele" versie van Android 15 op 15 oktober uitgerold naar zijn Pixel-telefoons. De Pixel 6, Pixel 6 Pro en Pixel 6a zijn de oudste modellen die deze update ontvangen. Andere smartphonefabrikanten, zoals Motorola en OnePlus, zijn of al gestart met het uitrollen van Android 15, of hebben de update in ieder geval aangekondigd. Dit biedt ons hopelijk snel de kans om te ontdekken of deze problemen specifiek zijn voor Google's eigen Pixel-toestellen of dat ze een breder probleem met Android 15 weerspiegelen.

    We houden je natuurlijk op de hoogte van alle ontwikkelingen, hopelijk met oplossingen voor deze vervelende problemen, en van het laatste nieuws over Google Pixel-telefoons en Android. Blijf alert, want we zijn benieuwd naar wat de toekomst brengt voor onze geliefde Pixel-toestellen!



    Eater
     Delen


    Terugkoppeling

    Aanbevolen reactie



    Doe je mee?

    Je kunt nu een bericht plaatsen en je later registeren. Als je al een account hebt, kun je je hier aanmelden.
    Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

    Gast
    Voeg een reactie toe...

    ×   Je hebt opgemaakte inhoud geplakt.   Opmaak verwijderen

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Jouw link is automatisch embedded.   Toon als een normale link

    ×   Je vorige inhoud is hersteld.   Schoon editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Wie zijn er online?  1 lid is actief

Mededelingen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...