Spring naar bijdragen

All Creatures Great & Small

   (0 recensies)

Terugkoppeling

Omschrijving

We zijn al weer aan serie 5 van  All Creatures Great and Small
Terwijl James gescheiden is van zijn vrouw Helen en hun kleine zoontje, blijft hij zijn land dienen.
Maar aan het begin van deze nieuwe serie staat zijn leven op RAF Abingdon op het punt om wat turbulentie te ondergaan...
De feelgood-sfeer ging verloren in de vorige serie, overschaduwd door Tristan's afwezigheid en James's uitzending bij de luchtmacht. Toch, zelfs met de oorlog nog vier jaar weg, gloort er hoop op een gouden terugkeer, vooral omdat acteur Callum Woodhouse zijn geliefde rol als Tris weer oppakt. James blijft op RAF Abingdon, waar een belangrijke training vlucht wacht. Maar een medische keuring zorgt ervoor dat de dierenarts-turned-piloot onverwachts aan de grond blijft.
Ondanks de militaire focus, krijgen de dieren niet minder aandacht, met een luchtig subplot rond een kattenverwisseling.
Ondertussen worden Tricki Woo en zijn baasje, mevrouw Pumphrey, tijdelijk uit hun statige woning gezet, die wordt omgevormd tot een ziekenhuis voor herstellende soldaten.

Als All Creatures Great & Small online verschijnt, kun je hem ook downloaden of streamen. Deze is online of op andere plekken te vinden. Sinds de streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Disney+, Pathe, of Videoland is het vaak makkelijker dan ooit om All Creatures Great & Small om thuis te kijken. En om All Creatures Great & Small met ondertiteling te bekijken, hoef je niet meer op een zoektocht. Die zit er namelijk vaak meteen bij de download en stream.

All Creatures Great & Small downloaden

Door All Creatures Great & Small te downloaden, kun je hem altijd en overal bekijken; ook zonder internet. Er zijn verschillende diensten die je de mogelijkheid geven om series voor een vriendelijke prijs te downloaden, en de eventuele ondertiteling zit er dan bij.  Dit zijn SRT bestanden met de naam All Creatures Great & Small.srt . Let er wel op dat het downloaden van een serie ruimte inneemt op je computer, tablet of telefoon.

All Creatures Great & Small producten

Relevante producten zoals boeken of accessoires van All Creatures Great & Small zijn te vinden op Bol.com. Maar als je opzoek bent naar overige informatie zoals de acteurs, de filmcrew, trailers posters of vergelijkbare series kan je deze direct bekijken via de bovenstaande balk op de website.

Balk

All Creatures Great & Small torrent

Torrent bestanden van de serie kan je op vele plekken en websites vinden. Deze zijn zelfs direct te streamen via torrent software of via websites welke de bestanden direct kunnen openen. Deze bestanden hebben vaak de naam: All Creatures Great & Small.torrent . Op Justwatch.com ontdek je ook waar je een serie kunt vinden en kijken.

All Creatures Great & Small streamen

Het streamen van All Creatures Great & Small heeft ook grote voordelen. Als je niet genoeg ruimte hebt of sneller wilt kijken is handiger om de serie te streamen via een dienst als Pathe Thuis. Zo hoef je niet te wachten totdat de All Creatures Great & Small gedownload is. Dan betaal per serie en zit nergens aan vast.

Informatie All Creatures Great & Small

All Creatures Great & Small.mkv. (Zolang een serie in de bioscoop draait, is het meestal nog niet mogelijk om hem te streamen vanaf Amazon Prime, Netflix, Disney+, of Videoland en te downloaden)

Deze informatie is alleen voor informatieve en educatieve doeleinden. Je zult hier geen directe torrents, downloads of links naar series vinden.

Directe links naar websites en bestanden voor de serie All Creatures Great & Small 2022 NZB, Torrent, stream of download bestand zijn en mogen op Duken.nl niet worden geplaatst. Discussiëren, recensies, overleggen en tips over het (online) kijken zijn natuurlijk wel toegestaan.

Meer informatie in onze huisregels.


Mededelingen

  • Laatste berichten

    Eater

    Geplaatst

    Proton Mail is een populaire keuze voor veel mensen, en dat is niet zonder reden! De hoge mate van privacy die het biedt, is een van de belangrijkste redenen waarom gebruikers voor dit platform kiezen. Met een gratis account krijg je al 1 GB aan opslagruimte, perfect voor je dagelijkse e-mailbehoeften.Voor degenen die meer ruimte nodig hebben, is er de Mail Plus optie met 15 GB opslag en de mogelijkheid om tot 10 extra e-mailadressen te koppelen. Voor de echte powergebruikers is er het Unlimited abonnement, dat maar liefst 500 GB aan opslag biedt en ook toegang geeft tot Proton VPN.Wat deze service nog aantrekkelijker maakt, is de gebruiksvriendelijke app voor iOS en Android. Je kunt nu eenvoudig schakelen tussen verschillende accounts zonder uit te loggen Dit wat voorheen op de desktop niet mogelijk was. Dit maakt het beheren van meerdere Proton e-mailadressen Nu  een stuk eenvoudiger.Met een simpele klik op je e-mailadres rechtsboven kun je nu een account toevoegen of wisselen.Deze verbeteringen zijn een geweldige stap voorwaarts en maken het leven van veel gebruikers een stuk makkelijker. Geniet van de vrijheid en veiligheid die Proton biedt, en ontdek hoe eenvoudig e-mailen kan zijn!  

    Eater

    Geplaatst

    @CoolDude jammer maar let op hier en je zult zien komt volgende keer.
  • Statistieken

    • Films
      809
    • Series
      269
    • Opmerkingen
      199
    • Reviews
      86

    Laatste film
    Door Eater
    Soort: Serie
    Tijd aflevering: 50min
  • Willekeurige film

  • Willekeurig topic

×
×
  • Nieuwe aanmaken...